Speltips: Engemann/Hippler vs Manhani/Toma - Yngre par med mer erfarenhet

TT 3/21

Dagens bloggspel hittade hem då Kucera trots stora besvär besegrade Tian. Det fanns ingen stream till matchen så analysen är svår att göra i detta fall. Troligtvis hade tjecken problem att hitta distans och träff på deffen vilket han verkade ha gjort en bit in i matchen. Förutom att vi befann oss i Oman så hann vi också med en sväng till Spanien och jag täckte även en match i ETTU-Cupen. Det blev ett bra resultat idag med väl avvägda spel. Det är svårt med detta stora utbud och man vill gärna vara där och pilla på flera matcher men det känns som det var en bra nivå idag.

Oddsen till singelklasserna har inte dykt upp inför morgondagen och därför tog jag en kik på dubbelklasserna och hittade där ett spännande spel. När oddsen släpps till singelklasserna kan det såklart komma fler spel.

Engemann/Hippler

Ett ungt tyskt par med framtiden framför sig. Både Engemann och Hippler var väldigt framgångsrika på U21-EM som spelades för bara någon vecka sedan. Engemann skrällde, enligt mig, rejält då han tog sig enda fram till final där han var på vippen att besegra greken Sgouropoulos. Han var grymt besviken efter matchen och det har jag full förståelse för då jag aldrig tror att han kommer vara så nära att vinna ett stort mästerskap igen.

Hippler åkte ut i kvartsfinal mot Sidorenko men i stora ändå en bra turnering från tysken. Egenmann/Hippler bildade inte par i U21-EM utan det tyska paret blev Hoheimer/Hippler vilket jag kan tycka var lite märkligt. Engemann/Hippler har spelat en del tillsammans innan och vad jag kan se har de bättre resultat än det förstnämnda paret.

Både Engemann och Hippler deltar i gruppspelet i herrsingel. Hippler vann sin enda match idag med 3-0. Han går även in i U21-klassen under fredagen. Engemann vann också sin enda match idag men med 3-1. Han går också in i U21 på fredag.

Manhani/Toma

Två brasilianska lirare som jag har rätt dålig koll på. Mahani är den bättre av dem och har tävlat en del internationellt. Har varit uppe runt 250 i världen och nosat som högst. Vann också sin enda match idag mot en spelare från Egypten.

Toma har väldigt lite rutin och har inte spelat mycket internationellt. Han förlorade två av två matcher idag i herrsingel och är således utslagen. Det var inga direkta toppspelare han förlorade emot och han lär inte hålla hög klass.

Paret har aldrig spelat på internationell nivå tillsammans och de är nog mest ihopparade för att de blev över. Jag tror inte de är samspelat överhuvudtaget.

Slutsats och speltips

Dubbel är lite lurigt då man absolut inte kan gå på singelspelet bara. Både Hippler och Engemann är klart bättre än sina motståndare om de hade mötts i singel. När de också har spelat mycket dubbel tillsammans så har de ett stort övertag här.

Jag kan nog tycka att en -2.5 lina hade varit riktigt här samtidigt som bolagen också vet att skrällar ofta sker i just dubbelspelet. Manhani/Toma verkar dock vara ett riktigt blåbärspar och jag väljer att höja insatsen en aning trots dubbelspel.

Spanish Open - Herrdubbel

Engemann/Hippler vs Manhani/Toma

Spel: Engemann/Hippler -1.5 @ 1.72

Stake: 7/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 17:15

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt