Speltips: Cheaib & Jimenez - Dubbel i Ochsenhausen

TT 3/1

Så! Äntligen är februari över. Återigen blev det en röd dag i Ochsenhausen och likt de andra dagarna finns det för tillfället noll flyt. Jag tänker framförallt på Chtchetinines match mot Cheaib. Vitryssen hade totalt 4 setbollar i första set och jag kan tycka att han var värd att vinna det. Om han nu hade gjort det så tror jag, utan att vara efterklok, att han hade haft en riktigt bra chans att vinna matchen. Efter första set kunde nu istället Cheaib spela avslappnat och matchen fick en helt annan bild.

Imorgon är det så äntligen mars men även sista dagen i Ochsenhausen för denna veckan. Karakasevic går likt förra Challyn fram som en ångvält i gruppspelet. Håller han hela vägen denna gången? Där bakom lurar ett antal spelare men Chtchetinine i spetsen men även Cheaib och Demeter. Det blir alltså en riktigt spännande dag att se framemot imorgon och jag kommer sitta bänkad, som vanligt.

Cheaib vs Saha

Cheaib har inte varit sig helt lik i denna Challyn. Det är något som fattas och den riktiga fighting spiriten finns inte där längre. I matchen mot Karakasevic idag såg han helt avslagen ut likt en Cola som helt glömts bort i kylskåpen efter helgens festligheter. Jag får samtidigt ge honom att man inte kan vara 110% hela tiden och jag hoppas att han har laddat upp inför denna fredagen istället. Jag hyllade ju honom tidigare i veckan och han är klart bättre än på länge. Han behöver helt enkelt något som sätter fart på honom och det tror jag att han kan få mot Saha då den matchen kommer gälla mycket.

Saha har imponerat lite smått här. Samtidigt visste jag att det fanns en del kvaliteten i den lilla indiern. Han har dock haft ett ganska bekvämt schema och imorgon ser det betydligt knivigare ut. Kikar man tillbaka på resultat så är det inget som imponerar och att Saha skulle gå till ett slutspel imorgon i detta startfält känns osannolikt.

Grela vs Jimenez

Blåbärens kamp. Grela har 1-32 i kvot i Ochsenhausen totalt och då förstår ni nog hur svårt den mannen har att vinna matcher här. Som jag skrivit tio gånger tidigare så ser jag kvalite i Grela men han får inte ut det. Han hade setboll idag mot Saha men lyckades skaka sönder och förlora setet på det mest märkliga vis. På 12 matcher denna veckan har han lyckats vinna tre ynka set. Det är nästan någon jag hade lyckats göra med fel hand skulle jag tro. Det roliga är som sagt att det har funnits sämre spelare här som har lyckats klart bättre än Grela.

Den lille Jimenez är en liten sköning. Ser inte ut att vara äldre en 13 år men skenet bedrar tyvärr. Annars hade han nästan varit lite lovande. Jimenez är absolut ingen stjärna alls men bara idag har han samlat ihop lika många set som Grela gjort under hela veckan. Bara det säger ju lite. Han förlorar annars det mesta här i Ochsenhausen också men han snittar nog ändå 1-2 segrar per omgång vilket också är klart bättre än Grela. Idag pressade han Raymond till fem set och igår gjorde han likadant mot Chtchetinine så lite kvalite finns det allt i den lille spjuvern.

Slutsats och speltips

Både Cheaib och Saha står på 3-2 inför morgondagens avslutning. Denna matchen kommer alltså betyda mycket om vem som tar slutspelsplatsen. Detta talar absolut för Cheaib som troligtvis kommer höja sig något enormt imorgon. Han brinner i varje match men i matcher som gäller extra blir han 10% bättre i.

Med tanke på att Saha har Karakasevic i avslutningsmatchen så känner han nog störst press att vinna här. Får Dauud igång sitt plockande från bakplan så kommer Saha att slå ut sig. Han har inte kraften som behövs för att slå ut Cheaib och jag vill tro på en stabil seger för libanesen här.

I den andra matchen så tror jag självklart mest på Jimenez. Ni fick nästan all stats uppdiktad i texten ovan och kan säkert redan där utläsa att det skiljer en del mellan spelarna. Jimenez vill nog ha med sig en seger härifrån mycket pga att han faktiskt haft chansen i flertalet matcher. Han har ett helt annat go i sig än vad Grela har. Det känns helt ärligt som att Grela inte kan vinna matcher i nuläget och därför blir det ganska naturligt att klicka Jimenez här.

DUBBEL

Cheaib vs Saha (1) @ 1.25

Grela vs Jimenez (2) @ 1.42

Totalt odds: 1.79

Stake: 5/10u

Bookie: Bethard

Spelstopp: 09:10

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.