Speltips: Tennis - Martin/Vasilevski - Clayton/Shamasdin

Cirseb 2/26

Overklig förlust inatt från grästurneringen i Australien. De hade fruktansvärt många chanser till att faktiskt få riktigt fina utgångar på seten, men så fort det blev allvar, vek de ned sig. Självklart spelade japanerna bra också under viktiga poäng, men jag tycker mest det är dåligt presterat av Emhardt/Reed. Tyvärr så rättas den loss, men i grunden ett bra spel, då det mycket väl kunde svängt lite annorlunda, men tennis är en poäng-för-poäng sport så allt räknas.'

Martin/Vasilevski - Clayton/Shamsdin (1) @ 1.72

Turnering: Challenger Pau

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 15:00

Vi plockar detta speltips tidigt då matchen inte kommer att spelas innan klockan 15:00 imorgon, men oddset är väldigt spelvärt tycker jag i dagsläget så det är i stort sett bara att hugga in direkt.

Bra form

De är inte samspelta Martin och Vasilevski, det är väl den enda nackdelen som spelar in i morgondagens match, men allt annat talar i stort sett för dom annars så vi ska inte bli för avskräckta av det. Båda kommer in här med en riktigt bra form, bäst här är utan tvekan Fabrice Martin, som kommer med en titel i Marseille i söndags och veckan innan där en titel på Challenger touren. Jag vet att jag inte pratade så gott om Martin i inlägget i söndags, men oj så bra han och Chardy var i finalen, jag har inte sett dom serva så bra på många år och Martin var omutbar i sin serve. Har han samma spel även in i denna vecka så kommer det här på förhand i alla fall se väldigt ljust ut till en ytterligare titel.

Även Vasilevski har startat året bra, han har mest hållt till på Challengern i Nordamerika, men där har resultaten varit starka tillsammans med Arneodo där det bland annat blev en titel i USA. En väldigt stabil spelare Vasilevski, i alla fall på den här nivån, och för bara något år sedan var han faktiskt en stabil ATP-spelare men det dog ut rätt snabbt sedan. Här är väl hans korrekta nivå enligt mig och också en nivå han håller bra på.

Jag tror de kommer passa rätt bra ihop, båda servar bra och starka framme vid nät. I Pau denna vecka är det inomhusgolv som gäller och där är man starkast båda två. Möjligen att det tar lite tid för dom att komma igång, men med formen och hur man spelat, så tror jag på dom denna vecka.

Håller inte längre

Till motståndet är det ett rätt så behagligt sådant det ställs mot i detta speltips. Clayton och Shamasdin har båda tappat väldigt mycket det senaste året och jag tycker inte heller man övertygat med starten detta år. Visst har man några vinster på Challengern men man har haft det oerhört kämpigt i matcher där man mött nästan rent ITF-motstånd.

Varför de inte håller är helt enkelt för att ingen av dom har ett spel för den här nivån. Visst var Shamasdin rätt okej förr här, men det var länge sen, och det var även på den tiden han spelade kontinuerligt med en rätt så bra partner. Annars är det en rätt limiterad spelare, som varken har någon superserve eller returspel som skrämmer. Helt okej i volleyspelet, men annars inget större hot i min mening. Nästan exakt kan sägas om Clayton som faktiskt är desto värre. Egentligen inte ens nära denna nivå om det inte var för att han spelade med O'Mara en hel del. Annars en väldigt limiterad spelare i det mesta och jag tror som sagt att detta år kommer det visa sig för båda dom här att man inte riktigt håller.

Sen har man som jag nämnde tidigare en fördel i att man är rätt samspelta nu efter ett par veckor ihop men det är i stort sett det enda man kan hota med. Sett till den här matchen är både Martin och Vasilevski starkare i alla delar, i serven, i volleyspelet och det är där denna matchen kommer att vinnas.

Jag tycker att 1.72 är väldigt intressant här på dom inför match. Mest korrekt är ned mot 1.5 i min mening och jag tror även det är där marknaden kommer att lägga sig ju närmare start vi kommer. Det är också anledningen till varför vi hugger detta spelet nu och inte någon timme innan matchstart. Som ett förhandsspeltips tycker jag vi sitter riktigt bra med förutsättningarna vi har och nu är det bara förlita sig till att de också exekverar det imorgon.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.