Speltips: Cheaib vs Raymond - I sitt livs form

TT 2/27

Tack vare att dagen slutade med tre raka vinster så blev misären inte så stor som jag först hade trott idag runt lunch. Jag testade par högoddsare idag vilket inte alls föll väl ut och speciellt Cheaibs förlust mot Karakasevic sved extra mycket då libanesen hade två matchbollar och styrde under stora delar utav matcher.

Imorgon väntar en ny Chally och fyra spelare följer med från veckans första och tävlar alltså igen. Karakasevic är nog en av de som är rejält revanschsugen efter att första ha dominerat i gruppspelet men sedan snöpligt förlorat mot Demeter i semifinalen. Spelarna möts redan vid 09.50 imorgon så Kara kan ta snabb revansch där. Veckans första vinnare, Cheaib, deltar också igen och han är en av spelarna vi kommer att fokusera på i detta blogginlägg.

Dauud Cheaib

Denna gubben är inte frisk överhuvudtaget just nu. Han spelar som i trans och ingen spelare klarar av att slå igenom hans försvar. Att hans spelstil ens håller på denna nivå är magiskt och jag fullkomligt älskar att titta på när Cheaib är inne i hagen. Han står ofta på halvdistans och håvar tillbaka bollarna, gärna med en lite överskruv vilket verkar ställa de flesta motståndare som oftast slår ut sig. I dagens moderna pingis finns det knappt någon kvar som Cheaib därför känns det extra roligt att han får lyckas här.

Cheaib vann alltså veckans första Chally och resultaten som han har haft senaste 6 månaderna är fullkomligt magiska. Idag besegrade han David i semifinal, vilket han också gjorde i gruppspelet. Att han besegrar en av de mest rutinerade och bästa här i Challyn är riktigt starkt och då två gånger om. I finalen fick han en drömlott då han mötte Demeter. Ungraren brukar bli väldigt stressad mot Cheaib och så blev också fallet denna gånget. Svordomarna haglade och racket fick sig ett par törnar i bordet ett x antal gånger. Kan Cheaib återupprepa dagens bedrift i veckans andra Chally? Jag tror att han kan ta sig till en final men denna gången kommer Karakasevic befinna sig där och han kommer verkligen vägra att förlora den matchen. Jag håller tummarna för en sådan fight då det har alla förutsättningar för att bli en episk final.

Titouan Raymond

En fransman född -97. Han har under min tid i Challyn aldrigt deltagit här tidigare och det blir därför en ny bekantskap för mig. Raymond verkar ha varit ganska lovande som junior och då fått chansen en del internationellt. Efter 2017 har det dock varit väldigt tyst från honom i resultatlistorna. Jag trodde att han spelade i Pro B denna säsongen men fick bege mig ytterligare ner i seriesystemet för att hitta honom. Hans karriär verkar alltså inte gå framåt och jag är väldigt tveksam på denna fransman.

Bolagen verkar tro ganska mycket på Raymond om man tittar till oddsen som stort. De kan veta något som jag inte vet men när jag har försökt luska info om honom är det inget som imponerar. Om han inte ens håller i Pro B så bör det inte vara någon stabil spelare och jag kommer hålla ett extra öga på honom imorgon.

Slutsats och speltips

Cheaibs form är som vi alla vet hur bra som helst. Libanesen har aldrig varit i bättre form och att en yngre fransman ska stoppa honom ser jag inte som någon möjlighet. Cheaib ger allt i varje match och börjar aldrig lattja trots stora ledningar. Det är i nuläget den spelaren jag litar mest på och jag känner mig trygg med att klicka honom imorgon.

Det är lite småläskigt att gå emot Raymond här då matchen inte spelas förrän 14.30. Fransmannen kan komma ut och se tokhet ut men även i detta fall så tror jag att han kommer få problem med Cheaibs spelstil. Som jag skrev tidigare finns det inga många av dessa spelare kvar och redan i servemomenten så kommer Raymond stöta på problem.

1.25 bör funka på det raka spelet om ni har något bra dubbelvirke men jag väljer som vanligt den tuffare linan. Cheaib kommer inte bjuda in till match i onödan och spelet ser därför ut enligt följande:

Dauud Cheaib vs Titouan Raymond

Spel: Cheaib -1.5 @ 1.61

Stake: 7/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 14:30

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.