Speltips: Tennis - Escobar/Martinez - Hach Verdugo/Pavic

Cirseb Tennis 2/22

Det känns överflödigt att lämna något som gått rätt så bra. Mexiko visade igår att det är nog vart vi fortsätter denna vecka, efter att Gomez/Quiros vann sin match i två raka set. Skönt att återigen kliva tillbaka in på scenen med en vinst och förhoppningsvis kör vi en favorit i repris även ikväll från challengern i Morelos med detta speltips.

Escobar/Martinez - Hach Verdugo/Pavic (2) @ 1.74

Turnering: Challenger Morelos

Spelbolag: Bethard

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 21:00

Öppnat året bra

I dagens speltips kommer vi att backa hemmaspelande Hach Verdugo och hans partner för denna vecka, Ante Pavic. Tillsammans är detta tredje turneringen ihop under 2019, man har även spelat ihop under USA-swingen i början av året, där det blev en semifinal som bäst resultatsmässigt.

Annars är det denna vecka man återigen visat prov på sin kvalitet, och jag tycker man öppnat året bra ihop, framför allt spelmässigt. Denna vecka har man varit klassen bättre än sitt motstånd i matcherna, först slog man busenkelt Gomez/Kwiatkowski i två raka och följde även upp det med en ytterligare två-sets seger mot Harrison/Novikov.

Det är ett par som jag tycker är väldigt intressant ihop, man har lite olika spelstilar, vilket jag tycker i det här fallet utspelar sig bra. Hach Verdugo är den mer smidiga spelaren, som rör sig väldigt bra i spelet och är riktigt fin i volleyn framme vid nät. Sen har vi Pavic som är tung i grundspelet med en stark serve och bra forehand, man har lyckats att kombinera det bra, och det är fördelen i dom två tillsammans. Däremot så tycker jag och det har han nog alltid varit väldigt ojämn, Pavic. I dubbeln har han väl inte visat sig alltid från sin starkaste sida, men kvalitetsmässigt har han ett spel som passar riktigt bra för dubbeln.

Verdugo har hemmaplanen här och presterar alltid riktigt bra i Mexiko. Jag tror inte det är någon skillnad ikväll heller, utan nu är det semifinal i ett ganska så svagt fält, så det lär bli väldigt dystra miner om man inte går in och vinner även den här matchen och säkrar finalplatsen.

Lurigt motstånd

Det är svårt att sätta fingret på Escobar och Martinez, både som par och som individuella spelare, så att sätta rubriken med ordet luriga känns inte alls fel i mina ögon.

Escobar har varit bra till och från under sin karriär, har till och med toppat så högt som runt 150 i dubbeln i världen, men han trivs bäst på gruset och det ser man rätt tydligt på hans resultat i dubbeln. Även om han har helt okej resultat på hardcourt med.

Martinez är än ett större frågetecken, enligt mig har det varit en av de bästa dubbelspelarna på futurestouren de senaste åren, men nu att han börjar göra en del bra resultat på Challengern förvånar mig. Inget direkt vapen i sina spel, så jag förstår det inte riktigt. Men resultaten säger annat så möjligen är det min bild av honom som bör förändras.

Det är egentligen två rätt lika spelare här, två i grunden spelare anpassade för gruset, och ingen av dom sticker direkt ut i serven så där kommer det finnas lite möjlighet för Hach Verdugo och Pavic att nyttja. Däremot tror jag de kan vara farliga om vårt par inte får till spelet i början, de lär inte försöka ge bort så mycket enkla poäng som tidigare motståndet här under veckan. Men det finns också en fördel i och med att Escobar/Martinez faktiskt haft en superenkel vecka än så länge. Blev en WO i första omgången och sen mötte man det rätt så ofarliga paret Diez/Ortega-Olmedo, så det är så svårt att dra några större växlar för hur de egentligen ser ut denna vecka.

I grunden är i alla fall i min mening både Hach Verdugo och Pavic dom bättre dubbelspelarna och så även det bättre paret. Man har inlett året bra och har en stor fördel med hardcourt här. Det tillsammans med att Hach Verdugo spelar hemma, vilket han alltid presterar på, så ser jag det väldigt svårt att Escobar/Martinez ska rubba dessa två. 1.74 tycker jag är ett mycket trevligt odds på förhand.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.