Speltips: Rolland vs Shetty - Dags för rutinen att segra

Blogginläggen fortsätter att leverera 2019. Två fina spel bjöds det på idag och tur är väl det. Med tur menar jag att övriga spel hackar. Det vill inte lossna riktigt och jag väntar fortfarande på den riktiga jackpotten. En extremt svår omgång idag som jag ändå tog mig ur med nästan 7 unit plus.

Imorgon är det dags att knyta ihop säcken för veckans första Chally och utöver bloggspelet kommer det skickas ut ett till spel under kvällen.

Jules Rolland

En ung fransman som troligen gör sin första Chally i Ochsenhausen. Han har levererat fina resultat idag vilket kan ses som en lite överraskning. Jag såg ändå det komma även om jag hade lite för dålig koll på honom för att utnyttja det. Han är bara 18 år gammal och är en i mängden av fransmän som är ganska lovande. Har spelat mycket på juniortouren och inte riktigt fått chansen i större sammanhang ännu.

Det är väldigt mycket energi och det lyser ungdomlig eufori över Rolland. Han är en av få i Challyn som kämpar, förstå mig rätt, och det är ganska ovanligt att se här. Han fick problem i dagens första match mot Pereira men i övrigt har han varit väldigt stabil och i mitt tycke har det rullat på lite för enkelt för den unge fransosen som står på 3-1 inför morgondagen.

Sanil Shetty

Indiern Shetty har tvärtemot Rolland haft det kämpigt idag. Han har sett riktigt hängig ut och trots en bra start så har energin inte funnits där. Nu vet jag ju att Shetty har en satans massa kvalite i sig och i nuläget försöker han nog hitta formen som fanns där för ca ett halvår sedan. Han har svårt i Challyn som jag skrev tidigare idag men jag hoppas verkligen att han kommer in med en liten gnista imorgon.

Shetty står på 1-3 inför morgondagen och har via två vinster imorgon en bra chans på semifinal. Challyns hemsida har Shetty på 1-4 via en 0-3 förlust mot Martinko. Där måste de har gjort fel och om inget jättekonstigt har hänt så har de helt enkelt skrivit fel, vilket jag utgår ifrån.

Slutsats och speltips

Om spelarna hade mötts i måndagens första match och vi hade fått detta oddset hade det varit max från min sida. Nu har ju förutsättningarna ändrats en del men det är fortsatt värde på Shetty. Indiern har chans på semifinal och Rolland har överpresterat/haft det lite tur att möta spelare i rätt läge idag. Shetty har klart mer rutin och ligger på en högre nivå i allting.

Rolland vill gärna ha spel om bollen då han är riktigt stark där. Mot Shetty tror jag att det blir mindre av den varan då han gärna spelar serve och attack för att avgöra. Jag tror att Rollands rytm kan bli lite störd i en sådan typ av match och det hade varit intressant att se honom under press.

Som vanligt är starten oerhört viktig här. Kanske extra viktig imorgon då Shetty kommer vika ner sig vid minsta motgång. Därför håller vi tummarna för att Shetty äter en extra skål med extra stark mat till frukost och kommer ut och frustar och flämtar.

Jules Rolland vs Sanil Shetty

Spel: Sanil Shetty @ 2.30

Stake. 5/10u

Bookie: Expekt

Spelstopp: 09:00

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt