Speltips: Schabacker vs Bluhm - Tyskt klubbmöte

Då var Portugal Open över för denna gång. Det är ingen turnering jag kommer sakna då resultatet inte blev som jag hade velat. Det blev ca 3u plus och timlönen blev låg så att säga. Däremot är jag väldigt nöjd med alla spel och det är bara att fortsätta kriga så kommer det släppa allt eftersom. Kineserna dominerade som vanligt och det var väl bara Samsonov som hade något att sätta emot. Kan någon förklara hur den gubben lyckas fortfarande? En riktig hjälte, sanna mina ord.

Imorgon kör vi igång i grottan igen. Ett riktigt starkt startfält vilket kanske inte gynnar oss direkt. Jag hoppas dock att det dyker upp lägen under dagen som vi kan utnyttja.

Jens Schabacker

Tysken är inte direkt någon stjärna i Ochsenhausen. Han faller väl in i kategorin "medelmåttor" där den största mängden spelare befinner sig. Han kan vispa till ibland men det händer inte så mycket mer än så. Hans främsta vapen är väl i princip att han är vänsterhänt om det nu skulle vara någon fördel.

Schabacker har gjort en Chally under 2019. Där fick han det inte riktigt att lossna utan slutade på 2-5. Segern över Huzjak är väl den jag minst mest annars var det väl inga jätteresultat. Han har ändå slagit spelare som Angles, Vostes och Mendes så någon form av kvalite finns det såklart. Han missar oftast slutspel och kommer få det väldigt tufft att ta sig dit även denna gång.

Florian Bluhm

En annan tysk som likt Schabacker kan blixtra till men allt för sällan. Han är nästan mer ojämn än Schabacker och tar extremt konstiga beslut titt som tätt. Bluhm är i grunden defensivspelare men har också en del kvaliteter offensivt. På något sätt ställer det till det för honom då han inte riktigt vet vad han ska välja för slag alla gånger.

Bluhm gör faktiskt sin första Chally under 2019 här. Lite svårt att veta vad han står men han brukar inte vara som bäst under morgonen. Likt de flesta andra deffar tar det ett tag för honom att hitta bettet och möter han en bättre spelare kan det gå ganska snabbt då. Likt Schabacker får Bluhm det väldigt tufft att ta sig vidare.

Slutsats och speltips

Tyskmöte men även två klubbkompisar som drabbar samman. Detta talar ju absolut för Schabacker som säkert har fått stå och mata en del mot Bluhm deff. Det är också något vi har fått se i resultatlistan då de har mötts två gånger tidigare i Chally, båda 2018. Schabacker har blåst Bluhm av banan och vunnit båda dessa möten med 3-0.

Jag tycker det är lite anmärkningsvärt av bolagen att då sätta 1.50 på Schabacker. Tysken gör inga resultat i övrigt och de vill säkert säkra upp lite så inte värdet istället faller över på Bluhm. Istället för att kika på 1.50 så tar jag istället hcp i denna match. Det är absolut farligt men samtidigt är det klart mer värde där i längden.

Jag har sett de tidigare matcherna dem emellan och Schabacker har lätt för Bluhm. De spelar i samma klubb och måste kunna varandras spel då de också spelar en del dubbel tillsammans där. Allt detta talar för Schabackers fördel och därför investerar jag en slant på honom imorgon.

Jens Schabacker vs Florian Bluhm

Jens Schabacker -1.5 @ 2.10

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 08:30

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt