Speltips: Szudi/Ecseki vs Carvalho/Geraldo - Hemmafördel hjälper föga

Bordtennis 2/16

Spelen har haglat i spelboken under senaste dagarna men inläggen har uteblivit pga tidspress. Inläggen är ju annars de som levererat bäst under 2019 om vi ska vara krassa. Nu är det dags igen och pressen till att leverera ökar ju definitivt efter föregående mening.

Vi har kommit en bit in i Portugal Open och nu är de värsta blåbären bortplockade. Challenge-tävlingar är annars väldigt roliga då man slipper världseliten. Där får man oftast säga att bolagen har hyfsad koll men går vi ner en nivå så finns det värde. Nu är såklart en del av världseliten här men spridningen är större.

Szudi/Ecseki

Ett av mina favoritdubbelpar på touren. De har spelat ett tag tillsammans nu och de har en riktigt fin kemi. Szudi och Ecseki känner vi annars igen från Challyn och där är de verkligen inga som utmärker sig. Då kan man fråga sig vafan de gör i en kvartsfinalen här? I dubbel ser det helt annorlunda ut och Ecsekis lite finurliga speltstil med fina vinklar betalar sig bra här. Sedan är det självklart ett plus att de är höger/vänster vilket nästan är ett måste för att kunna leverera på denna nivån.

De är förstaseedade här vilket inte är konstigt alls. De har gjort väldigt fina resultat under 2018 och slagit riktigt bra par. I denna turnering har de bara spelat en match för att ta sig fram till denna kvartsfinal. De besegrade ett rumänskt par med 3-1 i set. Inga märkvärdigheter alls men skönt att ha en match i ryggen.

Carvalho/Geraldo

Jag vet inte allt för mycket om just denna konstellation. Vad jag kan utläsa är att de inte har spelat speciellt mycket tillsammans och ingen av dem satsar direkt på dubbelspelet. Nu slog man ihop sina huvud när det vankades spel på hemmaplan men annars är detta nog inget sammarbete som kommer fortgå.

Det portugisiska paret har också spelat en match där de besegrade Polansky/Sirucek. Jag tror att de hade behövt fler matcher för att hitta någon form av samspel mellan varandra. Enda fördelen de har är att de också är höger/vänster.

Slutsats och speltips

För mig är det fel favoriter i denna matchen. Jag vet inte om bolagen har gått mycket på att Carvalho/Geraldo spelar på hemmaplan och är starkare om man plockar ut spelarna var för sig. Hemmaplan absolut, det gör säkert ett par procent. Att de är starkare i singel spelar absolut ingen som helst roll. Szudi/Ecseki känner varandra utan och innan här och som jag känner dem blir det snarare sporrade av att ha en publik emot sig.

Ungrarna har klart fler matcher i ryggen tillsammans och osar det katt kan det enkelt ta sig ur ett sådant läge med någon inövad variant. Geraldo/Carvalho spelar mest tillsammans som en kul grej för att få igång publiken, det är vad jag tror.

För mig är det fel favoriter i denna matchen och jag spelar glatt 2.20 på Szudi/Ecseki.

Szudi/Ecseki vs Carlvalho/Geraldo

Spel: Szudi/Ecseki @ 2.20

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 16:50

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt