Speltips: Cheaib vs Demeter - Går händelserna i förväg

Dauud Cheaib 1/25

Bloggspelen går riktigt bra för stunden. Idag satt femte raka och det är kul när de längre analyserna träffar rätt. Nordberg gjorde också jobbet grundligt mot Demeter och släppte aldrig in honom i matchen. Det var bara i andra set som det blev riktigt jämnt men lite svettningar hör alltid till.

Nordberg fick också förtroendet senare under dagen mot Floras. Polacken har dock spelat upp sig under senaste dagarna och fick allt att stämma mot Nordberg. Svensken hade dock sina länge men ibland har han det ruskigt tufft att stänga seten. Trots en enkel vinst i andra set så var det ändå Floras som hade taktpinnen under stora delar av matchen. För dagen betydde det ett lite minus, likt i onsdags.

Imorgon går vi in i finaldagen och i nuläget är det sex spelare som har chans på slutspel. Brossier har lämnat WO vilket betyder att alla spelar utom Benito alltså kan nå slutspelet imorgon.

Dauud Cheaib

Libanesen startade denna Challyn urstarkt med tre segrar under onsdagen. Två av segrarna var riktigt bra då de togs mot Kuzmin och Floras. Det är inga dussinlirare och Cheaib såg väldigt stabil ut. Han avslutade dagen med att besegra stackars Benito med 3-1 i set.

Idag hade Cheaib bara en match på schemat pga Brossiers skada. På andra sidan bordet stod Vostes vilket inte är någon favoritmotståndare för libanesen. Det visade sig också i resultatet då Vostes segrade med 3-0. Jag drar inte för stora växlar av den matchen då Vostes spel passar Cheaib mycket dåligt.

Imorgon har Dauud allt i egna händer. Vinner han minst en av två matcher så kommer han knipa en av semifinalplatserna. Han möter Nordberg tidigt imorgon men det är i nästkommande match jag tror att han har bäst chans.

Lehel Demeter

Den rutinerade ungraren har haft en tung Chally. Endast en seger vilken togs mot omgångens blåbär, Benito. I övrigt tre förluster och både resultraden och spelet har svajat. Som jag skrev igår så är det en ganska chansartad bordtennis från Demeter med små marginal och mycket risker. Det börjar egentligen redan i returspelet där han gärna vill flippa stenhårt. Sätter han dessa returer så är mycket vunnit men med en mycket hög felprocent blir det inte mycket av det.

Han har heller inte hittat rätt i fotarbetet vilket är grunden då han annars får mycket svårt att komma rätt till bollarna. När han drar såpass hårt som han gör gäller det att stå positionerad helt rätt. Han var ganska nära på att slå Kuzmin tidigare idag men det hela avgjorde just på att Kuzmin höll in bollen och lät Demeter slå ut sig.

Demeter har ett tufft läge inför morgondagen. Det krävs två segrar för att ens ha chans på slutspel och det är inte vilka motståndare som helst. Först möter han Floras, som har visserligen har haft lätt för tidigare, som är i bra form. Reken bygger redan på att Floras ska vinna den match och att då Demeter är helt utslagen när han möter Cheaib.

Slutsats och speltips

Dauud har ett klart bättre utgångsläge jämfört med Demeter imorgon. Ungraren är seg på morgonkvisten och imorgon måste han in direkt och leverera mot Floras. Jag tror att han åker redan där och isåfall sitter vi i ett klart bättre läge med en utslagen Demeter vs Dauud som har allt att spela för.

Demeter har 3-1 i inbördes möten med Dauud vann det senaste och det med klara 3-0, 11-8 x3. Ungraren kommer att tycka det är riktigt jobbigt och tråkigt att behöva ut Cheaib imorgon om förutsättningarna ovan slår in. Det kommer bli chansslag hejvilt och förhoppningsvis pannkaka av allt ihop.

Jag väljer här att gå förutsättningarna lite i förväg men det är mycket pga att vi kommer få ett massivt oddsdropp på Cheaib om Demeter förlorar mot Floras. Då oddsen talar för det väljer jag därför att redan nu investera ett par slantar på Dauud Cheaib.

Dauud Cheaib vs Lehel Demeter

Spel: Dauud Cheaib @ 2.25

Stake: 5/10u

Bookie: Expekt

Spelstopp: 10:30

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.