Speltips: Brossier vs Nordberg - Två lagkamrater i het duell

TT 1/21

Då var måndagschallyn igång på allvar. Omgången har öppnat upp sig och så också volymen. Jag trodde aldrig spelen skulle flöda på detta vis men jag har fått de svar jag vill ha från vissa spelare och då är det bara att pumpa. Hellre hög volym med en lite sämre ROI än två spel med tokhög ROI det är min devis och fler spelare borde ta fasta på istället för att bara jaga "fina" siffror.

Vi har en lång dag kvar och även om dagen har börjat rätt okej kommer jag inte ropa hej än då den fortsatt kan sluta i total misär. Jag har som sagt fått vissa svar och jag kommer lita på dessa och köra på under kvällen.

Benjamin Brossier

Fransman vilket kanske hörs på namnet. Har funnits med under en längre tid och detta är en gubbe jag har ganska bra koll på. Han hade en period, jag tror det var för ett par år sedan, som han var riktigt het och jag spelade på honom ganska ofta då vet jag. Under sista säsongerna, iallafall två senaste, har det gått tyngre för Brossier och han har också haft en del problem med skador om jag inte minns helt fel. Har tidigare spelat i Pro A, Franska högstaligan, men återfinns nu i divisionen under.

Resultaten överlag är inget att skryta med och Brossier bör nog försöka spela så många Challys som möjligt för att hitta självförtroendet och spelet igen. Tyvärr för honom så hamnade han i den absolut tuffaste Challyn på flera år och det skvallrar också resultatet om då han står på 0-2 med endast ett vunnet set.

Hampus Nordberg

Nordberg fick ni en närmare presentation av i föregående inlägg. Vi kan väl säga att jag hade ganska fel om honom då förutom att han säkert hade fått i sig för mycket julmat då. Mot Vrablik så han orörlig ut och därmed blev träffen på bollen urusel. I dagens andra match såg det rejält mycket bättre ut när han slog Lorentz med 3-1. Han hittade rätt efter serven och kom på bollen på ett helt annat sätt. Han lyckades även springa runt ett par gånger och smiska in den med forehand direkt efter serve. Lovande helt klart.

Hampus har Zhai och Floras innan denna kvällsmatchen och båda dem känns som coinflips på förhand. Får han med sig en av dem matcherna bör han komma in till denna matchen tokladdad.

Slutsats och speltips

Två lagkamrater ställs alltså mot varandra i deras sista match under måndagen. Även Nordberg ingår i det franska laget Issy där alltså Brossier också återfinns. Nordberg är lagets ankare och har 14-2 efter 9 spelade matcher. Det bör vara en av ligans bättre kvoter och det hade varit roligt att få se svensken i den högsta ligan då jag tror att han hade kunnat skrälla en del där. Brossiers facit är inte lika smickrande, 3-8. Som jag nämnde innan är fransmannen inte sitt forna jag och det visas verkligen på resultaten.

Både Nordberg och Brossier lär vara supertaggade inför denna matchen. På ett sätt borde Nordberg ha mer att förlora här men som jag känner honom så kommer han triggas enormt av att möta en lagkamrat. Detta är en match som inte får förloras och svensken lär göra allt för att vinna. Brossier har redan dålig form och att gå in och möta en lagkamrat i detta läge, efter en dålig dag, lär kännas ganska läskigt.

Jag lastar in ett par slantar på Nordberg igen så får vi hoppas att han glädjer oss mer denna gång.

Benjamin Brossier vs Hampus Nordberg

Spel: Hampus Nordberg -1.5 @ 2.50

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 21:20

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt