Speltips: Speltips: Envy - G2: Supertalangen är tillbaka

CS 1/12

Det är ett nytt år och det var återigen länge sedan som jag skrev ett inlägg, detta eftersom det har varit väldigt få events under december och januari fram till nu då vi börjar se turneringarna komma igång. Nytt spel där jag tror vi som varit insatta i CoD-scenen kommer få se den gamla CoD-andan, där vi ser större skillgap än förgående spel.

Inför kvalet

Kvalet till CWL är nu igång och detta är ett kval där alla seriösa lag måste ta en plats i. Om man missar att ta en plats förlorar man inte bara chansen att vinna massor med prispengar, man förlorar även att kontinuerligt möta de bästa lagen i världen. Detta är en av anledningarna att vi kunde se MindFreaks väldigt ojämna resultat under förgående år, där man inte alls hade samma kvalité på matcherna när man spelade sina träningsmatcher mot sina landsmän i Australien.

Huke & Envy

EnVy är stora delar av Evil Geniuses under förra året som gick hem och vann CoD Champs emot alla odds. Man har nu efter man har skiftat till 5v5 tagit in den unga talangen Huke som femte spelare. Huke var under Advanced Warfare möjligtvis en av få spelare som var inviduellt skickligare än Scump under ett år, detta trots att han var under 18 och inte kunde spela med samma förutsättningar. Även om han inte gjorde något dåligt år under WW2 hade samtliga skyhöga förväntningar på Huke, vilket han inte levde upp till. WW2 var dock ett väldigt unikt spel som inte påminde på samma sätt som tidigare titlar, eftersom det nu var en ny utgivare. Han har en ny chans att leva upp till sin supertalang-status som han en gång hade, samtidigt som han spelar med de regerande världsmästarna.

Katastrof-lineup i G2

G2 är laget där samtliga spelare som inget topplag ville ha, bildade ett lag ihop. Går man igenom deras lineup på Blazt, Chino, Decemate, Lacefield och Methodz. Det är ingen lina som inger någon form av framtidstro, det gör nog inte spelarna heller. Man tog en 13-16 placering under CWL Vegas och man placerade sig som sist av samtliga topplag från USA och man såg inte pigga ut. Den enda här som faktiskt hör hemma i toppen just nu är Chino, även han är ett relativt osäkert kort eftersom han endast har presterat på WW2, vilket skiljer sig mer än vad tidigare CoD har gjort. Det är klasskillnad rakt igenom och jag kan inte se att detta spelet går förlorat om man inte tappar SnDn och har väldiga marginaler emot sig under en respawn, man ska inte tappa en respawn mot ett lag som G2.

Spel: EnVy -1,5 @ 2.25

Spelstopp: 2019-01-16

Liga: CWL Pro League Qualifier

Bolag: bet365

Värdering: 3/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt