Speltips: Nicolas Alvarez - Luis Patino - Kvalitetsskillnad i Tucson

Tennis 1/6

Man börjar vänja sig vid den nya världsordningen. Helt dött numera på helgerna som tidigare var den roligaste delen med alla kval. Nu köttar de på med lite matcher på måndagen mestadels utan livescore.

Senaste matchen blev det klar förlust, inte mycket att säga om, trodde Rotsaert skulle vara mycket bättre men tyvärr levererade han inte.

Nicolas Alvarez

Gick ut hårt förra sommaren då han kom fram som en virvelvind och vann 16 av 19 matcher på futuretouren. Sedan blev det snabb hybris för Alvarez när han försökte göra ett rekordsnabbt hopp till Challengertouren. Men där lyckades han inte överleva första omgången en enda gång på sex försök.

Nu är han dock tillbaka på rätt nivå och även det underlag han skördare mest av sina framgångar på. Tror det kommer passa Alvarez utmärkt. Tror han kan spela mer avslappnat här och få ut mer av sitt spel.

Luis Patino

Det nya rankingsystemet är verkligen fantastiskt. Alvarez gick in och mosade allt under sensommaren medan Patino var halvmedioker men lyckades att vinna en kvalmatch till en atp turnering.

Detta gör att det bara skiljer två platser på rankingen mellan dessa herrar, men det visar hur skevt det kan bli nu när det är andra bullar som gäller. Alvarez poäng kommer väl säkert också från något challengerkval. Om rankingen var missvisande tidigare är den ju nu från plats 400 och sämre helt ointresant och säger ingenting.

Men det var Luis Patino jag skulle skriva om här. Stark seger förra veckan mot Henry Craig och ett bra 1:a set mot Brandon Holt innan verkligheten kom ifatt honom.

Nästan 20 turneringar i rad nu om jag inte missat något som Patino inte överlevt 2:a omgången, det finns inte den kvaliteten här för att Patino ska bli en toppspelare. Han har väldigt svårt att hålla ihop spelet, blixtrar till enstaka matcher men nte mer än så.

Slutsats

Tycker det ska vara en viss nivåskillnad på dessa herrar. Patino hade otroligt svårt på hard samtidigt som Alvarez mosade det mesta på det underlaget.

De spelade dessutom mot varandra i Davis Cup, men trots hemmaplan och publikstöd för Patino vann Alvarez den matchen. Kan Alvarez vinna mot Patino med publiken emot sig ska det här bli en lättare resa.

Allt över 1,50 är bra värde skulle jag säga. Det här är en world tour spelare mot en blivande challengerlirare och det ska märkas på planen.

C´mon!

Speltips

Nicolas Alvarez - Luis Patino (1) @1,63

Turnering: M25 Tucson

Spelbolag: Expekt

Värdering: 5 U

Spelstopp: 19:30

Bästa odds på matchen hittar ni här:

https://1x2.se/odds/PY55HJeDcP3AFK/patino-luis-alvarez-nicolas






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt