Speltips: Tennis: Rojer/Tecau - Bryan/Bryan

Tennis 1/6

Små marginaler imorse när vårt speltips från finalen i Sydney åkte på torsk i två raka set. Inte lika stabila i finalen som under veckan Ram/Salisbury och det straffade sig rätt uppenbart. Lite komiskt ändå att jag gnällde på motståndet ofta var dåliga i andra servern men just imorse blev det såklart tvärtom bara för det. Nåja, än är säsongen ung och vi trampar såklart vidare med det.

Rojer/Tecau - Bryan/Bryan (2) @ 1.86

Turnering: ATP Auckland 250

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 06:30

In i andra veckan ska vi och fortsatta speltips på ATP-touren blir det denna gång med då de andra turneringarna halkar lite efter än så länge.

Bob ett litet frågetecken

I morgondagens match blir det tungviktsmöte direkt i Auckland när två av de absolut bästa dubbelparen de senaste åren åter ställs mot varandra.

Det paret vi backar i speltipset är 2000-talets utan tvekan bästa par och kanske också världens bästa genom tiderna, i "the Bryan bros". Senast vi spelade på bröderna var i maj 2018 när det vankades final och då Bob i ett olyckligt servegem trampar fel och skadar höften. Sen dess har han varit borta och kunde i slutet av förra året återigen träna fullt ut. Man spelade även sin första turnering tillsammans där man tyvärr åkte ut i en tuff match mot Lindstedt/Raonic. Farligt par att möta när man precis kommit tillbaka.

Samtidigt som Bob varit borta har Mike varit totalt dominant med Jack Sock. Två grand slam-titlar blev det och en fin avslutning som kröntes återigen som nummer ett i världen.

Som par är deras samspel ohotat och det man visade upp i inledningen av 2018 får en fortfarande att beundras av att de kan hålla så hög nivå fortfarande. Man var riktigt bra i sina matcher och kommer bara Bob in i det lite mer kommer de nog tillbaka på samma nivå ju mer året går. Det enda frågetecknet är hans status just nu men jag tror det är viktigt att de fick in förra veckans turnering för att Bob ska känna på matchtempot igen.

Blandar och ger

På andra sidan står ett välbekant par i form av Rojer/Tecau. Dessa herrar har möts ett par gånger under åren och detta blir deras åttonde möte totalt sett, där bröderna leder med 4-3. Var ett tag sedan de möttes nu men det har alltid varit välspelat när dessa herrar står för underhållningen.

Rojer/Tecau gör som alltid och inleder året på vecka 2. Jag tror det kan missgynna dom lite att komma in direkt och få möta ett sånt här par, då de behöver självförtroendet till Australien Open. Det är ett bra par som passar ihop utmärkt men det svänger ofta väldigt mycket vad man får för dom. De brukar ha det svårt inledningsvis i åren för att växla upp mot hösten, och egentligen ser jag väl ingen större skillnad på även detta år.

Mike Bryan har visat ett otroligt bra returspel under 2018 och det tror jag kan vara viktigt imorgon med. Man gillar ofta båda att få bort motståndarna från nätet genom att gå för lobben i retirera och det tror jag man mycket väl även imorgon fortsätter med. De är svåra att få grepp på om man låter de stå vid nät Rojer/Tecau. Samtidigt har jag lite svårt att se hur man ska hota i returspelet på de här lite Snabbare banorna som bjuds på precis innan AO. Det tuffa här är ju lite i skicket som Bob är i men annars ser jag bara fördelar i spelet här. Bröderna är snäppet vassare och har varit det under 2018 och kvaliteten kommer bli avgörande.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt