Speltips: Poletaev vs Golovachev - Statistiken talar

De första dagarna av 2019 har startat positivt. Det känns också som att alla har börjat få koll på licenserna och sedan får vi helt enkelt bara hoppas att det för något gott med sig.

Det kryper i fingrarna i avsaknade av Challenger Series men vi får nöja oss med spelet i Ryssland veckan ut då spelet drar igång i Tyskland först nästa vecka.

Ju mer tid jag har lagt på att scouta spelarna i Liga Pro desto fler värdemöjligheter har jag också insett att det faktiskt finns. Det är ett par riktigt skeva odds som ligger ute och då spelarna verkar ha noll stabilitet så finns det verkligen värden att hämta.

Igor Poletaev

Igor har en rating på 588 poäng vilket gör att han har näst lägst rating i detta startfält. Han verkar dock hyfsat stabil och tar sig alltid vidare till slutspel. Det ska sägas att 4 av 5 spelare gör det, så en sådan bedrift är det inte.

Han gör sin första turnering i år vilket säkert kan sporra lite extra. Under december månad så vann han faktiskt en turnering. Det är också hans enda seger i League 600+ som just denna omgången går under.

Edward Golovachev

Golovachev är en spelare i fin form. Han vann två turnering i december och kom 2:a i fyra stycken. Han har också högst rating i detta startfältet med 618 poäng. Samtidigt ser man att det rör sig inte om massvis av poäng mellan Poletaev och honom.

Golovachev lägger en del konstiga matcher i gruppspelen och verkar av resultaten att döma ha svårt för vissa spelstilar. I en omgång förlorade han tex med 0-3 i samtliga matcher.

Slutsats och speltips

Extremt spännande odds på Poletaev i denna matchen. Inbördes har han 5-1 mot Golovachev och samtliga matcher spelades under 2018. Senaste mötena var den 16/12 där han vann både i gruppen och i slutspelet. Han har vunnit de tre senaste mötena.

Golovachev har större meriter än Poletaev och därför går bolagen stenhårt på honom. Jag väljer dock att djupdyka och finner extremt fint värde i den mer lurige Poletaev.

Igor Poletaev vs Edward Golovachev

Spel: Igor Poletaev @ 2.20

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 01:30

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt