Speltips: Stabil Anderson gör jobbet?

Dart 21/12

Vi går in på den åttonde speldagen av Dart-VM och skrällarna fortsätter att hagla. Den senaste i raden att få se sig besegrad var Mensur Suljovic under gårdagskvällen, trots att han kastade sjuka tio 180s så blev slutresultatet 1-3. All detta bevisar att darten bara växer och växer och standarden blir högre och högre. Ingen går säker längre. Förutom kanske Van Gerwen som myser av att alla storspelarna åker ut tidigt.

Första omgången är färdigspelad och det börjar hetta till mer och mer. Idag står ännu ett dubbelpass på schemat och mängder med pilar ska kastas. Trots alla skrällar så har jag fastnat för en av favoriterna under eftermiddagens matcher som jag har väldigt svårt att se får åka hem idag.

Kyle Anderson-Noel Malicdem

Dags för Kyle att kliva in i turneringen. Han befinner sig på rätt sida av lottningen och skulle utan några större problem nå semifinal om han håller en bra nivå. Det som talar för det är hans stabilitet senaste tiden. Enda sedan han lade om sin teknik och började kasta långsammare så har hans average skjutit i höjden.

Kyle snittar den senaste ett average mellan 90-100. För några veckor sedan var han dessutom uppe och slog personbästa då han hade ett average på 113,02 i en match på Pro Touren. Formen är riktigt bra på Kyle och jag har väldigt svårt att se varför det skulle komma en dålig insats mitt från ingenstans då han är så stabil just nu.

Noel Malicdem fick i sin första rundan möta någon som kastade i klass med mig. Jeffrey de Graaf, som visserligen var formsvag, kom ut och kastade dom sämsta pilarna Alexandra Palace har sett. Malicdem kommer behöva höja sig många nivåer om han ska ha en chans under dagen. Hans average måste upp ett par poäng om han ens ska få chans att kasta på dubblar, och har han det i sig?

Jag tror det här blir en ensidig affär. Kyles nyinfunna stabilitet gör att han kommer springa ifrån Malicdem som kommer få jaga leg efter leg. Kyle kastar massvis med 180s just nu och kommer vara först ner till dubbel så gott som varenda leg om inget vanskligt händer.

I de skrällar som skett tidigare i turneringen så har underdogsen haft kvalite att skrälla med lite hjälp från favoriten. Så är det inte i detta fall. Bara Kyle går upp och håller sig på en normal nivå så kör han över Malicdem idag.

Tid: 16,30

Match: Kyle Anderson-Noel Malicdem

Spel: Kyle Anderson -2,5 Set

Odds: 2,25

Bookie: bet365

//Axel Andersson

//@MrXet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt