Speltips: Stoyanov vs Huzjak - Dötrist deff

Bordtennis boll 11/9

Svårt att klaga efter en riktigt bra måndag men då jag aldrig är nöjd finns det ändå ett par saker att gräma sig över. Demeter har kört över Floras två gånger tidigare, tre efter idag, men ändå var jag tvungen att plocka polacken. Surt sa räven och det är inte ett misstag jag ska göra om. Demeter gladde oss dock då han vevade ut den stackars spanjoren i tre raka set vilket gjorde att ett maxspel fick hitta hem. Istället för att fortsätta summera tycker jag att vi glider in på tisdagens mest spännande match.

Josip Huzjak

Kroaten som i princip är bosatt i denna hallen har skaffat sig ett ganska hyggligt slagläge inför morgondagen. Han har haft en riktigt fin förstadag här i Ochsenhausen, 3-2, sett till hur starkt startfältet faktiskt är.

Jag har följt Huzjak ganska febrilt under dagen och visst finns det en form att tala om där. Det är dock mest frustration när man sitter på kroaten. Defensivspelare brukar i mångt och mycket vara väldigt bollsnåla varelser men där kvalar inte "Huzze" in. Ibland känns det nästan som att han vill att matchen ska gå till fem set och att det ska bli olidligt spännande. Han gillar det kanske men mina nerver börjar ta stryk.

Huzjak har alltså tagit tre segrar idag och alla har gått till fem set. Otroligt skönt då han har en förmåga att just förlora i femte set. Segern mot Floras, första gången?, imponerar väldigt och kan han ta med sig den in till morgondagens så kan vi få se den otränade kroaten i en semifinal.

Niagol Stoyanov

Italienaren har funnits med under långt tid. Han kan fortfarande men det börjar se en aning segt ut. Idag imponerade han mest när han slog Kosowski över fem set.

Det är svårt att få någon större bild av Stoyanov då han varken har några styrkor eller svagheter som sticker ut. En ganska alldaglig spelare i folkmun helt enkelt. Han står också han på 3-2 efter första dagen dock ser jag hans chanser som mindre än Huzjaks.

Slutsats och speltips

Huzjak inleder mot Desai imorgon. Indiern är rätt hygglig mot deff och därför räknar jag den matchen som förlust för Huzjak. Han skulle då stå på 3-3 inför matchen mot Stoyanov. Italienaren möter Floras i första och jag tror polacken lär vara rejält revanschsugen efter första dagen.

Men hur som haver så struntar jag rätt duktigt i förutsättningarna här. Stoyanov torskade 0-3 mot Huzjak senast och såg ut att tycka att det var den tråkigaste matchen någonsin. Lägg därtill att han borrade flertalet av Huzjaks deffar i nät så kan ni förstå varför jag tror på detta spelet.

Jag hoppas att Huzjak har chans på slutspel inför denna matchen då det kommer sporra honom ytterligare och misstagen kommer minskas. Även om så inte skulle vara fallet så ska han ha toppchans imorgon mot en italienare som inte gillar denna sortens bordtennis.

Josip Huzjak vs Niagol Stoyanov

Spel: Josip Huzjak @ 2.35

Stake: 7/10u

Bookie: Expekt

Spelstopp: 12:20

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt