Speltips: Floras vs Kosowski - Polskt möte på agendan

Vi rivstartar december med ett möte mellan två landsmän. Spelarna har mötts fler gånger än jag kan räkna på två händer och detta möte handlar enbart om dagsform. Vi har ett rätt spännande startfält med lite nya namn samtidigt har vi en lång måndag framför oss vilket kan betyda märkliga resultat.

Robert Floras

Floras har inte varit i Ochsenhausen på ett tag, senast i mitten av augusti, den gången blev det final. Han har generellt väldigt bra resultat i grottan och det är en spelare jag gillar att "sitta på". Han ger alltid 110% i matcherna och man vet att det inte är något fuffens bakom matcherna. Jämnheten är något annat jag gillar med honom där han aldrig dippar brultalt som flertalet spelare kan göra här.

Även om Floras inte spelat något här det sista så har han självklart varit delaktig på annat håll. I den polska ligan har han radat upp vinster och har 11-1 i kvot. Det är riktigt bra då den polska ligan håller okej klass samt att det inte finns några riktigt usla spelare.

Jakub Kosowski

Jakub Kosowski är också i fin form. Det är svårt att snacka ner en spelare som gick till final för mindre än två veckor sedan. Den gången var dock startfältet svagt och Kosowski är inte en spelare att lita på i gruppspelet. Det är framförallt i slutspelet han brukar växla upp.

Kosowski hör ändå till en spelare i det absoluta toppskiktet här och han kommer att vara med och kriga in i slutet av denna turneringen. Jag tycker ändå att polacken inte håller lika hög kvalite som för något år sedan och motivationen verkar något bristande i en del matcher där det går emot.

Slutsats och speltips

Floras går in till denna matchen för att vinna. Han har flytet med sig och stora delar av säsongen har varit otroligt fin. Han besegrade Kosowski med 3-0 senast där det var 11-6 x2 i de avslutande seten. Kosowski har det lite tyngre under morgonen och brukar varva upp efter lunch. Viljan att vinna är en av de största faktorerna i Challyn och där leder Floras dubbelt upp på poäng. Kosowski brukar inte stressa upp sig utan vet att det räcker med (oftast) fyra segrar för att ta sig till slutspel. Floras däremot brukar "vilja" gå rent och ju fler segrar han samlar desto bättre blir han.

Oddsen är satt på ett sådant sätt att matchen anses vara väldigt jämn. Jag förstår bolagen men jag försöker se längre här. Floras har något bättre form men framförallt en större motivation att vinna denna matchen.

Robert Floras vs Jakub Kosowski

Spel: Robert Floras @ 1.90

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 08:30

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt