Speltips: Andrey Uvarov - Ronald Slobodchikov - Ryssderby i Antalya

Svidande förlust nu senast som gjorde ont ända in i själen. Det såg så stabilt ut fram till 6-1, sedan hörde folk av sig på twitter som sett att Ezven Holis skadat sig. Det föklarar kollapsen fram till 0-5 i 2:a set med bara tre vunna poäng. Men trots att Holis inte kunde serva var han relativt nära att vinna mot ett undermåligt motstånd. Så jävla surt att jag inte finner ord.

Ronand Slobodchikov

Riktigt stabil ryss normalt sett som radat upp fina resultat i år, med vinsten i Litauen F1 som höjdpunkt. Men efter den turneringsvinsten hände något och på senaste 10 turneringar har inte Slobodchikov nått längre än till 2:a omgången som bäst.

Sabiliteten är som bortblåst och det har bara blivit värre på slutet och en liten hit om vad det beror på fick vi i senaste turneringen där han var tvungen att bryta sin match redan efter fem gem. Kroppen är tydligen inte 100% och det är nog det som ligger bakom de klena resultaten i höst.

Andrey Uvarov

Ett nytt namn för de flesta, sopade banan med allt motstånd under några veckor på juniortouren förra året. Men han har hållit en lägre profil i år. Dock är han trots sin unga ålder (född 2000) inte rädd för att möta de etablerade futurespelarna.

I kvalet plockade han ner bland annat Karlo Cubelic lätt, Cubelic som ändå gjort en del bra saker. I första omgången hade han i princip avgjort mot den oberäkneliga Grigoriy Lomakin när Kazakan "skadade" sig.

Tidigare har även Uvarov haft spelare av bra futureklass på gaffeln som Calin Manda och Yan Bondarevskiy. Det finns potential i pojken.

Slutsats

Normalt sett är givetvis Slobodchikov den bättre spelare här. Men det finns några saker som gör att det finns värde i Uvarovs odds. Han har redan spelat jämnt med flera spelare av Slobodchikovs klass. Sedan har Slobodchikov usel form och nyligen också skadeproblem samtligt som Uvarov spelar sin bästa tennis hittills just nu.

Lägg därtill även en spekulationsfaktor att de kommer få spela många matcher med tajt schema nu när de ligger så långt efter pga allt regn. Frågan är om Slobodchikov är beredd att offra sig den här veckan med sin porslinskropp då han även ska tävla nästa vecka. Han kanske ger järnet, men det är iallafall inte till vår nackdel att matcherna blivit uppskjutna i flera dagar. Allt det här gör att jag finner 5,50 på Uvarov mycket intressant.

C´mon!

Speltips

Andrey Uvarov - Ronald Slobodchikov (1) @5,50

Turnering: Turkiet F38

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 08:30






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt