Förgående spel gick inte som förväntat när North faktiskt gick och vann hela kartan. Jag är trots detta nöjd med spelet och tycker vi fick ett riktigt fint odds. Vi har mycket CS-turneringar på gång och börjar redan nu spåna på ett inlägg inför SuperNova Malta som är igång. Även Call of Duty kommer att börja spelas snart. Idag är det dock långtidsspel som är på kalendern!

Astralis - Fältet

Astralis är självskriven etta i världen just nu och visade inte många svaghetstecken på många månader, fram tills nu. Trots att man gick och vann ECS Finals senast visade man att man inte är lika dominerande längre, man vann visserligen finalen med 2-0 över MIBR men första kartan gick till övertid och den andra slutade 16-14. Man spelar 16-14, 16-13 mot Mousesports och det är många matcher som man kunde se att Astralis fick svettas. Innan dess såg man även en väldigt tuff turneringsvinst under IEM Chicago där man var ett hårstrå att åka ut mot Fnatic samt att man tog en förlust mot FaZe. Man imponerade inte heller under BLAST Pro Series med sin tredje plats. Man har alltid haft marginaler med sig under de senaste två turneringarna när man även ser hur andra lag börjar förstå hur Astralis spelar mer och mer. Det blir inte lika många enkla rundor längre som man kunde se för ett par månader sedan. Jag tror att Astralis period som solklar etta med ingen riktig två nu är över, det kommer att komma upp fler spel mot Astralis om mitt spel sitter och man inte går hem med vinsten under ESL Pro Finals.

Fältet som Astralis möter är väldigt starkt. Man har fyra självklara motståndare som man har en stor risk att förlora kartor mot, det är NaVi, Liquid, Mousesports och MIBR. Man har även en stor chans att man tappar matcher och kartor mot lag som NRG och North som kan ha en stark turnering som man har då och då.

Slutsats

Astralis har visat alltför många svaghetstecken och sådana perioder som Astralis har haft tenderar att inte vara längre än 6 månader i dagens CS. Chansen är väldigt god med så många lag som har en chans att ta kartor från Astralis, speciellt med så fina odds som vi faktiskt får.

Spel: Fältet @ 1.80

Spelstopp: 2018-12-04 10:00

Liga: ESL Pro Finals

Bolag: bet365

Värdering: 3/5

Alla rekar
Fältet
2018-12-04 10:00
Astralis - Fältet
3.00 u
-3.00 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Icemanbets Icemanbets