Speltips: Liquid - North: Danmarks undergång

FaZe spelar otroligt bra och vinner enkelt över MIBR och vi kan rätta vinst till ett väldigt tungt spel till 2.11 i odds. Vi har haft en otroligt fin start sedan min paus från spelandet, nu när CoD-säsongen snart börjar kommer det bli fler inlägg. Men såklart kommer fortfarande den större delen vara just CS. Nu till dagens match!

Liquid - North

Liquid har länge varit ett lag som många har trott skulle vara ett av världens bästa lag inom kort för ett par månader sedan. För en gång skull när det gäller CS var det faktiskt det som just inträffade, man har alltid haft ett otroligt stark lina om man jämför spelare för spelare mot andra lag och om man skulle få ihop kemin i laget var det bara en tidsfråga innan man skulle nå toppen. Man har spelat relativt instabilt under onlineligorna senaste tiden och förklaringen kan beskrivas att man i princip har varit klar för slutspelet i båda stora onlineligor.

Det är som alla vet väldigt matcher dessa spelare gör och det är väldigt logiskt att man inte presterar lika bra när man spelar för ingenting jämfört med matcher som kommer spelas idag. Jag tycker Liquid har visat mognad som lag och har visat att man spelar väldigt bra på LAN, senast när man kom till final och förlora finalen mot Astralis under IEM Chicago. Innan det gick man till semifinal där man åkte ut mot ett FaZe som sedan gick och vann hela turneringen. Nu även med den nya uppdateringen inom CS där pistolrundorna inte har lika stor påverkan talar även för Liquid, som jag inte tycker bolagen har prisat in lika mycket som det faktiskt har påverkan i matcher.

North har varit ett väldigt trött lag väldigt länge. Jag trodde man kunde få till något när man fick in Kjaerbye med tanke på att man besitter en bra kvalité inom laget inviduellt. Man har dock inte visat några ljusglimtar sedan dess förutom Dreamhack Stockholm där man kom från ingenstans och lyckades gå hem med turneringsvinst. Det verkar dock vara mer av en engångshändelse då man inte har visat några sådana tecken efter Dreamhack Stockholm.

Slutsats

Det är nu det gäller för båda lagen att prestera. Liquid har en historik som är hästlängder bättre än North. Det är väldigt fina odds vi får och det ska krävas mycket för att North ska kunna vinna över detta Liquid. Man behöver göra stora förändringar i laget för att bryta denna trenden.

Spel: Liquid -3,5 @ 2.01

Spelstopp: 2018-11-22 20:30

Liga: ECS Finals

Bolag: Pinnacle

Värdering: 3/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt