Speltips: Speltips Tennis: Ghilea/Khaledan - Kobelt/Trotter

Senaste blogginlägget tog oss ned på jorden återigen. Det var inte ens nära att vara ett vinnande spel och tyvärr visade argentinarna upp helt fel sida för att vinna. Möjligen kanske det hade att göra med Martinez tdigare utåg efter nästan tre timmars spel, möjligen inte. Skönt att veta att man lever i alla fall och att allt inte är en dans på rosor. Gäller att vara på tårna här i slutskedet och inte försöka sig på ostabila spelare, vi får väl se hur det allt går.

Ghilea/Khaledan - Kobelt/Trotter (2) @ 5.50

Turnering: ITF USA F33

Spelbolag: bet365

Värdering:5/10U

Spelstopp: 22:00

Vi beger oss långt ifrån Sydamerika den här gången och till min favoritdel av touren, den amerikanska futuresturneringen. I slutskedet av året här är det Columbus, Ohio som står för värd i veckans turnering. Där vi får turnering inomhus på ett rätt så snabbt underlag.

Hemmaspelare som redan skrällt

Precis som jag nämnde tidigt i detta speltips så är det i Ohio, Columbus som turneringen denna vecka går av i. I Columbus ligger universitet Ohio State University som är ett av de bästa i landet. Härifrån hittar vi också de två vi kommer att backa idag, Alex Kobelt och James Kent Trotter.

Man stod för en riktigt fin skräll häromdagen här när Kobelt och Trotter vann mot förstaseedade Fruttero/Schneider. Motståndet har senaste veckorna spelat på Challengernivå med bra resultat så att man vinner den, var en oerhört stor skräll. Man spelade bra med och hängde med i båda seten, tog det första i ett tiebreak, men tappade ett break i andra, där man till slut kunde vinna i supertiebreak med 10-8. Man servade riktigt bra och smackade in nästan 10 ess, vilket jag tror var en stor anledning till att man kunde fullfölja skrällen.

Alex Kobelt kanske ni känner igen igenom hans storebror Peter Kobelt som under många år varit en bra spelare på futurestouren. Precis som sin bror har Alex en bra serve, men kanske saknar lite i grundspelet för att bli en bättre spelare och ta nästa steg. Gör det bra till och från på futurestouren och när det gäller dubbeln har han spelat lite för lite för att säga något konkret om dubbelkunskaperna.

James Kent Trotter var en lovande spelare på juniortouren och hade en ranking bland de 100 bästa i världen där. Spelat väldigt lite professionella turneringar och den här veckan var hans första i dubbeln, där man kan säga att han överträffat förväntingar. Svårt att sätta var Trotter hamnar som spelare just nu, vi får allt ge honom lite fler matcher och sedan se vad som kan förväntas av honom.

Som jag nämnde spelar de båda på Ohio State och detta är deras anläggning som turneringen spelas på. De är väldigt insnöade här och tränar dagligen tillsammans, en faktor som jag tror är väldigt viktig när det blir tajta matcher och som de redan visat har man bra samspel när man slår ut det förstaseedade paret denna vecka.

Tufft motstånd som missgynnas av underlaget

Ghilea och Khaledan är inga dåliga spelare i dubbeln. Ghilea har en riktigt bra form och visat sig vara grymt stark på gruset detta år, redan tagit ett par titlar och samma visa är det med Khaledan. Tillsammans har man en titel redan, så det är ett par som känner varandra sedan tidigare.

Vi spelade emot dom i deras första match här, inte i ett inlägg dock, men genom ett vanligt speltips. Där hade man väldigt stora problem mot Kellovsky/Ruehl, men det är något smått fel i deras hjärnor så de tappade både första och andra set, trots att man hade break i första och dubbelbreak i andra. Det ska såklart inte tas något ifrån Ghilea och Khaledan i den vinsten, men hade motståndarna bara varit lite stabila och inte slängt dubbelfel hit och dit, så hade dom varit chanslösa och förlorat i två raka. Men nu är de här och marginaler är otroligt viktiga i dubbeln.

Som jag nämnt missgynnas de lite av underlaget, de har knappt någon statistik från något annat underlag än grus och det tror jag verkligen kommer vara till fördel för vårt par.

Servar Kobelt och Trotter som de gjorde i första matchen så tror jag de kommer ha en riktigt bra chans idag. Man är hemmaspelande här och känner underlaget in och ut. Man kommer också vara otroligt motiverade och säkerligen med en hel del självförtroende från sin första match här. Vi får 5.5 på dom idag och det är ett odds jag verkligen inte kan låta bli. Som sagt, spelar de bra som i första matchen, kommer man ha en bra chans till vinst idag. Motståndet ska inte underskattas och det är klart att det är två bättre spelare individuellt sett, men det kommer finnas chanser och det gäller att man då plockar dom.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.