Speltips: Speltips Tennis: Hidalgo/Moreno - Martinez/Mena

Tennis

Formen som jag önskade verkar ha hängt med mig så här inledningsvis, fyra inlägg har det blivit här i November och fyra vinster har vi fått med oss. Några har suttit långt inne och några har varit klockrena, precis som igår med Mantilla/Olivares, som inte hade några större problem med att vinna finalen i USA F32. Nu inleder vi en ny vecka och precis som ni kanske märkt så har turneringarna drastiskt minskat denna vecka. Det märks att det är bara några veckor kvar av året, men som jag nämnt tidigare, ska vi försöka göra det bästa av detta.

Hidalgo/Moreno - Martinez/Mena (2) @ 2.10

Turnering: ITF Chile F2

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 20:30

Jag är lite tveksam till om denna match verkligen kommer starta till 20:30. Det känns rätt optimiskt då Martinez precis startade sin singelmatch, men jag väljer att följa spelbolagen som alltid med deras tidssättningar, även om det ofta blir flyttat. Denna vecka väljer vi att starta i Sydamerika där det vankas den andra turneringen för året i Chile och i dubbeln, så är det överrepresenterat av argentinare, av någon anledning. Det kommer ni inte minst märka i denna match.

Stark form på motståndarna

Det är ett argentinskt derby här i Chile mellan fyra spelare som är riktigt starka i dubbeln, det kommer bli en väldigt intressant match att följa och nog rätt så välspelad. Ingen stream till denna turnering tyvärr, så vi får helt enkelt nöta livescore, som så alltid på den här nivån.

Motståndet idag är Hidalgo/Moreno. Hidalgo är en rätt så rutinerad spelare vid det här laget, har spelat en herrans massor år, trots att han inte är 30 än. En spelare som varit i toppen av futurestouren i singeln, men det var några år sedan. Annars pendlar det otroligt mycket i form på honom och de senaste åren tycker jag han blivit en av de mest ojämna om man ser till hans riktiga högsta nivå. I dubbeln har det blivit som bäst 400 i världen och det är en spelare som varit bra på futurestouren, men som inte riktigt visat att han håller högre upp.

Tillsammans med Moreno har de i alla fall bildat ett väldigt starkt par på futurestouren, som kommer in med en riktigt stark form till detta speltips. Tog en titel här under förra veckan, och har en ytterligare titel från i somras tillsammans. Så det är defintivt två spelare som tillsammans presterar väldigt bra. Har några ytterligare turneringar ihop under 2017 och 2016, men det är resultaten detta år som sticker ut mest.

De bättre spelarna

Även om det inte går att klaga någonting på hur Hidalgo/Moreno presterar tillsammans så tycker jag inte de är lika vassa som paret vi ska backa idag. Martinez och Mena har båda två haft en mycket högre prestationsnivå historiskt sett i dubbeln. Man har båda en ranking innanför de 300 bästa i världen, där Martinez länge var och nosa på topp 200. Det har varit två rätt så skadedrabbade spelare det här, så de pendlar rätt ofta i rankingen. Mena kanske ni dock känner igen, då han tidigare dom här åren, presterat bra även på Challengern. Det är en nivå som inte Hidalgo eller varken Moreno är ens nära.

Martinez och Mena har spelat ihop tidigare med, inte lika mycket som Hidalgo/Moreno, men man hade redan 2014 tre turneringar ihop på futuresnivå där det blev en titel, en final och en semifinal. Annars har man ytterligare en turnering från 2016 där det blev kvartsfinal. Mena har visat prov på fint spel i år, trots väldigt få turneringar, var inne och spelade på Challengern i Buenos Aires förra veckan, där han nästan tog sig till kvarten men förlorade i ett super tiebreak. Så Mena börjar, väldigt sent i år, trots allt visa form.

Individualismen är det jag tror kommer segra idag, Hidalgo och Moreno kan absolut vara starka tillsammans, men de båda saknar dom där avgörande kvaliteterna som jag tycker både Martinez och Mena har. De båda kommer kunna hitta mer vinnande slag i duellspelet och det tror jag mycket väl kan vara en avgörande faktor.

Jag förstår att det blir enkelt som spelbolag att sätta Hidalgo/Moreno som favoriter här med tanke på deras form och hur man spelat ihop i år. Samtidigt är det inte hela sanningen att bara kolla på prestationer, utan man måste även kunna se kvaliteter i spelarna i sig med. Där tycker jag det skiljer en del och mycket mer till vår favör. Jag tycker 2.10 är bra idag på Martinez/Mena och ett mer korrekt odds känns som 50/50 och ned mot 1.83 på vårt par.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.