Speltips: Speltips Tennis: Bradley/Maginley - Mantilla/Olivares

ITF 18/11

Det satt långt inne i det senaste inlägget här när Krajicek/Monroe slarvade en hel del och kunde vända på matchen i sista sekund när det vankades tiebreak i andra set. Dom startade väldigt piggt men gjorde några enkla misstag som straffade sig. Som med rutinrade spelare hade vi en väldigt stor fördel när det drog ihop sig och det visade dom både i tiebreak och super tiebreak sedan. Dagen efter kunde man också vinna titeln i Houston, så något rätt gjorde vi nog allt.

Bradley/Maginley - Mantilla/Olivares (2) @ 1.83

Turnering: ITF USA F32

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 20:30

Tanken var att jag redan igår skulle skriva ett inlägg om paret vi backar idag, Mantilla/Olivares, men jag räknade helt fel med tiden. Var säker på att matchen skulle börja klockan 19, men det visade sig vara korrekt med 17. I alla fall så hann jag med att skicka ut spelet och det kanske var den viktigaste delen ändå, då de tog sig till finalmatchen genom det och den matchen som vi denna gång ska analysera lite mer.

Individuellt mycket skickligare

Mantilla och Olivares är två typiska sydamerikanska spelare som älskar att grinda gruset så ofta det går. Båda har haft ett helt okej år, Mantilla har blandat en del futures- och challengerspel, medans Olivares haft ett mellanår kan man säga, där han inte spelat så mycket. Hög kapacitet på dom båda där de återfunnits runt 500 i världen båda två i singeln. Mantilla har nått högt i dubbeln med, där han slog sig in bland topp 400 och Olivares nosat på runt 600. Så det är på denna nivå två väldigt dugliga spelare som välförtjänt spelar final idag.

Jag tycker man var väldigt bra igår, visst att man tappade första set med 6-2, lite väl enkelt. Ser man till poängen så var de ändå med hela setet, men tennis är en typisk sport där resultatet inte alltid återspeglar den sanna sidan. Jag gillar att man inte vek ned sig efter det utan man fortsatte kriga mot två spelare som varit riktigt vassa den senaste tiden på futurestouren ihop.

Saknas spets

Motståndet idag är nästintill rena dubbelspelare i mitt tycke. Det är i alla fall här man har några resultat att visa upp. Det är två gamla collegespelare i form av Bradley/Maginley som står på andra sidan nätet. Bradley är den med bäst dubbelranking. Varit riktigt stabil i år med en del bra resultat ihop med starka medspelare. Mestadels av detta har kommit från hardcourt-turneringar, där jag tycker han trivs allra bäst. Lite samma visa med Maginley och det är väl också en nackdel för dom båda, att man idag möter så oerhört starka grusspelare som Mantilla och Olivares.

Maginley är det stora frågetecknet idag, jag tycker han saknar spets i sitt spel, och inget direkt som sticker ut. Bradley är mer utav en klassisk brittisk spelare som försöker spela väldigt aggressivt men Maginley har jag lite svårare för och när man tittar på alla fyra är det klart han som tappar mest i kvaliteten.

Jag tror idag att Bradley/Maginley kommer få det oerhört svårt när duellerna blir längre, både Mantilla och Olivares är mycket skickligare i grundspelet och tillåts man spela långa bollar så kommer det visa sig när Bradley/Maginley enklare kommer göra misstagen. Även om Bradley/Maginley visat sig vara dugliga dubbelspelare på den här nivån så tror jag inte man ska överskatta dom som oddset görs här. Har varit relativt enkelt motstånd hela vägen denna vecka och det är klart att bolagen tittar lite extra på det.

Fördelarna är många i dagens spel för oss tycker jag, vi har dom två bättre individuellt sett spelarna, som också tjänar väldigt mycket på att det är grus som underlag idag. Mantilla har starka resultat i dubbeln i år och så även Olivares, man har fått kriga bra för att komma hit, och jag tror inte man nöjer sig med att förlora här idag, efter gårdagens tuffa batalj. Man lär ha bra självförtroende och jag tror det är viktigt att man spelar på sin spets och försöker nyttja fördelarna med underlaget. 1.83 är bra där jag tycker Mantilla/Olivares har ett mer korrekt odds mot 1.61.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.