Speltips: Speltips Tennis: Krajicek/Monroe - Galloway/Pasha

Det blev lyckat igår med för bloginlägget där Dawani/Moundir vann sin kvartsfinal efter 6-7 6-4 10-6. Borde defintivt ha vunnit det där i två raka kan jag tycka. Kändes som det mycket bättre paret under hela matchen, men i vissa lägen verkar man ha tappat i nivå och sedan missade man massor med breakbollar i första set. Det gjorde att matchen blev betydligt tyngre än vad den gav känsla av. Skönt att de ändå kunde vinna och det ser ut som att de fortsatt med den goda formen, då man tog sig till final idag. Moundir är nog i nuläget en favorit för oss alla efter de två senaste dagarna.

Krajicek/Monroe - Galloway/Pasha (1) @ 1.57

Turnering: Challenger Houston

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 21:30

Inte det sexigaste oddset kanske med tanke på vad vi gett oss in på de senaste dagarna, men det handlar ju sällan om vad just oddset är utan snarare värdet kring det oddset vi väljer att plocka. Så även om det är en lite lågoddsare i jämförelse med snittet, så tycker jag det ändå är rättfärdigat sådan. Förhoppningsvis visar det att vi har rätt också lite senare ikväll.

Har lite kvar att visa

Jag såg först denna match idag där oddsen var 1.44-2.62. I min värld kändes det som ett väldigt korrekt odds, det skiljer en del på vad paren presterat tillsammans och vilken nivå man ofta brukar hamna på. Så det var absolut ett korrekt odds, men tack och lov valde jag att kika en gång till på listan, där jag nu ser att vi får 1.57 på Krajicek/Monroe. Med den utgången så var det inte svårt att välja den här matchen nu.

Jag är lite osäker på Galloway/Pasha fortfarande, dom har gjort det väldigt bra tillsammans, med tio vinster och bara två förluster under 2018 tillsammans. Galloway har utvecklats otroligt mycket denna säsong, då han gått från att vara en futuresspelare till en riktigt stark och gedigen spelare på den här nivån. Är väldigt nära att slå sig igen runt topp 100 i världen och det kan han nog mycket väl hinna med innan årets slut om han fortsätter ta sig långt.

Pasha är det osäkra kortet här i min mening, han har en hel del kvar att visa, började året otroligt starkt, men pendlade sedan nu mot hösten med att ha väldigt svårt att vinna matcher. I min mening är han inte någon av de starkare dubbelspelarna på den här touren, utan han är lite svag fortfarande i serven och inte tillräckligt stark framme vid nät. Om något år möjligtvis, men just nu måste han visa att han kan hålla en kontinuerlig form för att klättra.

Väldigt rutinerade tillsammans

Visst är Galloway och Pasha rätt så samspelta vid det här laget, men det är inte mycket i jämförelse med det paret vi kommer backa idag. Det var ett tag sen, men Krajicek och Monroe spelade en hel del tillsammans under 2015 där man spelade både ATP och Challenger-turneringar ihop. Är väl efter det året dom båda växlade upp i dubbeln, Monroe blev nästintill en gedigen ATP-spelare till och från beroende på turneringar, samtidigt som Krajicek dominerade hela Challengern ett år med Withrow.

Tittar man lite mer på relevanta siffror så kommer Krajicek nyligen från en titel i Moskvas 500-turnering och ett par andra bra resultat på ATP-touren. Nu rankad runt 40 i världen och jag är väldigt spänd på vad han kan visa under 2019. Monroe har haft ett bra år på ATP-touren nästan hela året, en titel i Atlanta och några finaler till har det blivit och det känns som han försöker pressa ut allt han kan den sista tiden han har kvar på touren.

Som spelare väldigt typiska dubbelspelare, Krajicek är farlig med sin vänsterserve vilket ofta gör det svårt för spelare att veta var han går för serven och Monroe är otroligt aggressiv framme vid nät. Jag tror det är framgångsrecepten för dom tillsammans och man är egentligen väldigt allround i spelet med den svagheten att man kanske inte är de mest rörliga och snabba spelarna. Men spelar de enkelt är de väldigt svårbrutna och det tycker jag de ofta visar.

Krajicek och Monroes otroliga stabilitet tillsammans tror jag kommer bli avgörande idag. Galloway och Pasha är inga superreturnerare så jag tror de kommer få svårt med Krajicek och Monroes servar utåt i banan. Det viktiga här är att man håller bra stats på serven och inte har för klena andraservar. Eftersom man går väldigt aggressivt fram måste man ha bra fart på serven, annars är risken att man hamnar i ett mellanläge med ett enkelt unforced.

Som spelare tycker jag man på varje del är bättre individuellt än Galloway/Pasha med och det är självklart också en avgörande faktor för spelet. Som jag nämnde tidigare tycker jag 1.44 är korrekt för detta spel och då är det såklart ingen tvekan att vi spelar på 1.57. Det lär kunna bli jämnt i scoreboarden men jag tror att när det väl drar ihop sig så kommer Krajicek och Monroes rutin vara väldigt avgörande.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.