Speltips: Het Chisnall mosar 180s ikväll?

Finns få saker som är skönare än när analyser och spel sitter som en smäck. Igår gjorde det just det när tre av tre spel hittade in i matchen mellan Jamie Lewis och Dimtri van den Bergh. Båda två har haft ett horribelt år och inte presterat alls ”behind the scenes” för att kunna kvalificera sig till större tv-event. Nu när dom fick synas på tv så exploderade dom båda. Dom kastade löjligt höga averages och om jag inte är fel ute så kastade Jamie sitt högsta någonsin på tv.

Båda två löste sina 180 linor innan halva matchen var passerad och spelen satt fint som sagt. Om dessa två unga grabbar ser till att ha samma fokus på dom små tävlingarna på Pro Touren och ser det att göra det skitiga jobbet så blir dom att räkna med framöver. För just nu räcker det inte med att bara explodera dom få gånger man får chansen att vara med på tv.

Åttondelsfinaler idag och dom stora grabbarna kliver in i turneringen. Riktigt många fina matcher idag och jag förväntar mig väldigt hög stansar på kastningen idag!

Gary Anderson

Han spelar mer och mer varsamt Gary. Hans åldras inte neråt och han vill lägga tid på familj istället för att resa runt och tävla lika mycket som förr. De stora tävlingarna står han dock inte över i första taget, han är därav på plats i Wien i helgen. Gary senaste match på tv var kvartsfinalen i World Grand Prix där han fick stryk 3-0 i set mot Daryl Gurney. Han stormade sedan av scenen och anklagade Gurney för att ha gjort ljud bakom Gary när han skulle kasta. Gurney var helt oförstående. Jag har ingen aning vem jag ska tro på. Det jag vet är att Gary hatar att förlora, och han är här för att vinna i helgen.

Ett helt okej år har han haft Gary. Mer än okej faktiskt. Han segrade i Champions League Of Darts, UK Open, och sist men inte minst World Matchplay. Matchplay som rankas som den största turneringen därute efter VM. Däremellan har han vunnit lite smått och gott. Det är en fröjd att se Gary spela när han är spelsugen och det hoppas jag han är i helgen.

Dave Chisnall

Skrämmande prestation av Chisnall igår. Han våldförde sig på trippel 20 kudden. Utöver det var han 6/14 på sina dubblar, han är svårslagen då Dave. Jag tycker han förtjänar mer än vad han fått ut av det här året. Han har en förmåga att få stötta på stekheta spelare från ingenstans i alla majors. I World Matchplay som exempel kom Jeffrey De Zwaan som skjuten ur en racket och var världsklass rakt igenom. Han har även att förmåga att lottas mot Van Gerwen, vilket försvårar saker och ting.

Jag tror dock han har en riktigt bra chans i helgen att skrälla sig fram Dave. Han är i riktigt bra form och man måste göra det lilla extra för att slå honom just nu. Ska som sagt möta Gary i första rundan, en Gary som inte spelat på ett tag och säger att han lagt undan pilarna däremellan. Sedan är Van Gerwen för en gång skull på andra sidan slutspelsträdet. Behåller Chisnall sin form blir han farlig i helgen helt enkelt.

Speltips

Igår ville vi ha en bonanza av 180s. Det vill vi idag också, fast bara av den ena spelaren. Med all säkerhet tror jag vi får det också. Han kastade tre igår på sju legs och det hade mycket väl kunnat kasta fler. Vid ett flertal tillfällen hade han två stycka träff på trippel 20 för att sedan missa den tredje. Han har en bra rytm just nu Chisnall, och den kommer inte bli sämre av att han möter Gary. Kastar kastar i en perfekt fart för Chisnall som inte störs det minsta.

Dessa två stod för den match som innehållit näst flest 180s någonsin, där Chisnall stod för mertalet av dessa. Rekordet har Van Gerwen-Gary Anderson, men den matchen spelades två set längre. Principen här är att denna match-up får Chisnall att mosa in 180s. Att han nu inför denna match dessutom är i form gör inte saken värre.

Gary Anderson är en extraordinär 180 kastare på sin dag. Men är det hans dag idag? Jag tror faktiskt inte det. En månad sedan han kastade på tv och fick stryk. Däremellan säger han sig inte ha kastat allt för många pilar. Han kommer förmodligen stå för en habil insats trots det, men 180s är inget som kommer gratis.

Chisnall ska vara favorit mot Gary i en 180 match oavsett tid på dygnet eller dag på året. Med Chisnalls form och Garys kastmängd senaste tiden så har jag Chisnall som än större favorit i 180 matchen här. Dubbla pengarna erbjuds vi och det tar vi utan att blinka!

Tid: 21:00

Match: Gary Anderson-Dave Chisnall

Speltips: Dave Chisnall flest 180s

Odds: 2,00

Bookie: bet365

@MrXet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt