Speltips: Sacramento Kings @ Denver Nuggets - Highpost

Sacramento Kings (1-2) @ Denver Nuggets (3-0)

Sacramento Kings

Detta Kingslag är ett lag med talanger som vi inte riktigt vet vart man har eller vart de ska. Man har inte spelat något försvarspel alls hittills och lär inte göra det heller i natt mot Denver Nuggets. Det som händer när lag spelat och gjort mycket poäng och skjutit bättre än vad man egentligen kan göra, som Kings gjort, är att det kommer gå neråt någon gång igen. I natt kommer det gå neråt för Kings igen. Sac-Town har ett par spännande spelare som kan skapa problem för Nuggets dock, Denver har svårt med guardpositionerna så DeAaron Fox kommer få sina lägen och han spela många minuter. Dock har inte Kings någon som kan gå off för 20-25 poäng i paint och det är där Kings vill spela. Man vill få igång rookien Marvin Bagley lll men Nuggets har faktiskt kommit igång med inside defense inför denna säsong, förra året var Jokic någon man kunde utnyttja och bully i paint då han inte riktigt kändes bekväm att stå emot i post. Nu har man också fått tillbaka Paul Millsap som var skadad förra året också. Kings har alltså inget att komma med i paint mot dessa två eller Mason Plumlee från bänken och mycket kommer läggas på Fox och Buddy Heild att göra poäng och det är alltid svårare att skjuta bollen från långt håll än under korgen.

Kings har sprungit väldigt snabbt under dessa tre matcher och är nummer ett i pace just nu på 109 possessions per match dock är Nuggets tvärtom, detta har jag sagt flera gånger och det kommer upp igen. Lag som spelar snabbt har lättare att luras in i motståndarens långsamma spel och om man spelar halfcourt spel så kommer matchens tempo automatiskt sänkas och försvarspelet kommer vara samlat vilket leder til att lagen kommer få det svårare att göra poäng.

Sacramento är inget lag som konstant kan göra 110-115 poäng per match utan man kommer ligga runt 100-103 möjligtvis. Ja, 14 sekunders regeln efter en offensiv retur har gjort så att spelet ha fått ett Snabbare tempo också men t ex förra säsongen gjordes poäng efter offensiv retur under 14 sekunder ändå. Varför det har blivit så mycket poäng under inledningen av säsongen är för att lagen skjuter så otroligt mycket trepoängare och försvarspelet har varit mediokert minst sagt från majoriteten av lagen. Kings är majoritet men Nuggets är inte det och bolagen tror på en blowout eftersom linan ligger på -11 för hemmalagets fördel så ser det mer och mer ut som att Kings inte kommer ha en så bra match som de tre tidigare. Kings matchup mot Nuggets är i fördel för Nuggets, man har ett mer organiserat spel och Kings egentligen vill bara ha en shoot out ifrån tre hela matchen, detta kommer inte hända mot Nuggets då spelet går igenom Nikola Jokic.

Sac-Town är ett lag som är väldigt upp och ner och nu har man varit upp, det är helt enkelt dags att komma ner.

Denver Nuggets

Som skrivet tidigare har inside defense blivit mycket starkare sen Millsap kom tillbaka och han har accepterat sin roll som ankare i defensiven och en ledare i det defensiva arbetet då mycket av offensiven gå igenom Murray, Harris och Jokic. Det som talar för Denver i natt är att man kommer utnyttja Jokic från high post där han kan lura upp Cauley-Stein från paint och sen kommer han hitta sina medspelare för backdoor cuts hela matchen då det inte kommer finnas någon rimprotector när Cauley-Stein kommer ur paint. Nuggets spelar ett långsamt spel här i inledningen då mycket av spelet går igenom Jokic i post och detta har funkat i tre års tid nu med coach Malone, detta lag t ex var topp 3 bästa anfallen i ligan förra säsongen och man har visat att man kommer försöka hålla nivå även i år. Nuggets är ett lag med farliga guards men två av tre av dessa kommer inte spela.

Will Barton är out och Jamal Murray är game time decision som troligtvis inte kommer spela och om han spelar kommer det inte vara så många minuter. Han spelade bara 26 minuter förra matchen mot Warriors och gjorde 3 poäng på 0-9 FG, 0-5 3P, 3-4 FT så var ska poängen komma ifrån? Visst, Jokic och Harris kanske får mer tid med bollen men det leder inte automatiskt till mer poäng och Cauley-Stein är en solid försvare som inte kommer ge Jokic någonting under korgen.

Speltips

Jag har svårt att se att Kings kommer göra 110-115 poäng mot ett Nuggets som har bra koll under korgen och saknar viktiga offensiva spelare. Nuggets själva har knappt gjort över 100 poäng under inledningen och man har som mest släppt in 98 poäng två gånger mot bättre lag än Kings. Sac vill springa och spela snabbt men Nuggets kommer inte tillåta detta och den tunnare luft som finns i Denver kommer göra det svårt att spela ett snabbt spel under en längre period.

För mig är undern i denna matchup lockande. Under 227 poäng @1.90 hos bet365 är mitt spel inför nattens drabbning Denver, Colorado.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.