Speltips: Speltips Tennis: Ebden/Lindstedt - Eriksson/Göransson

Markus Eriksson 17/10

Hej,

Inte mycket flyt med oss de senaste dagarna, så är det ibland och inget direkt vi kan göra något åt nu. Så vi får helt enkelt blicka framåt och hoppas att det snart vänder igen.

Ebden/Lindstedt - Eriksson/Göransson (2) @ 3.840

Turnering: ATP Stockholm 250

Spelbolag: Pinnacle Sports

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 12:00

Självklart är det fokuset på Stockholm Open denna vecka. En av två tillfällen vi har för riktigt högklassig tennis i Sverige och då ska det fyllas med alla möjliga speltips här kan jag tycka. Inget ska dock spelas utan baktanke så det kommer inte direkt flyga ut spel men när det väl är chans, då ska vi försöka nyttja det.

Ebdens bästa vecka

Vi ska försöka oss på att få in ett fint speltips som stora underdogs och för att vi ska lyckas med det behöver vi förstå motståndet vi har att möta. Ebden och Lindstedt är en ny konstellation för denna vecka där den ena är ett känt namn här hemma såklart i form av dubbelspelaren Lindstedt och sen en spelare med form, Ebden. Han kommer faktiskt från sin bästa vecka någonsin, Ebden, där han kom så långt som till kvartsfinal i Shanghai mastern förra veckan. Inte så konstigt då att det blev ett bottennapp i singeln här bara fyra dagar senare.

Så Ebden är ute redan i singeln och jag börjar fundera kring hur motiverad han är när bara dubbeln är kvar. Jag känner att han nog är lite sliten med många matcher och en del resande på sistone och här har han faktiskt en bra möjlighet att varva ner. Det betyder ju inget egentligen, det lär inte vara så här imorgon, men känslan får man allt att han kanske inte är hundra på topp denna vecka. Annars en bra dubbelspelare som senaste året höjt sig mer rejält i singeln.

Lindstedt vet man var man har ungefär. Börjar bli till åren men maximerar verkligen allt han kan för att spela på ATP-nivån fortfarande. Resultaten kommer lite då och då, men det saknas någon jämnhet i både spel och partners för att det ska bli några titlar nu för tiden.

Supertaggade svenskar

Paret vi ska backa imorgon är långt ifrån lika namnkunniga men har haft ett kanonår tillsammans som gör att man nu får chansen att spela en ATP-turnering ihop. Man plockade en challenger som första turnering tillsammans och sen efter det har det blivit ytterligare två semifinaler i år. Så det är ett par som känner varandra bra och som har ett par turneringar ihop i jämförelse med Ebden/Lindstedt som bara haft någon dags träning ihop.

Man lär vara supermotiverade till morgonens match, det är inte ofta man kommer få chansen att spela en ATP-turnering och de lär vilja maximera möjligheten man nu fått. Inomhusunderlaget kan passa dom med då vi får ett lite Snabbare spel mot ett par som inte är ett stort hot i returspelet, det kommer förhoppningsvis om man servar bra, hållas korta dueller i servegemen och det gäller att spela enkelt för att inte ge motståndet mycket tid.

Det är inget snack om saken att Ebden och Lindstedt i grunden har större kompetens än Eriksson och Göransson men imorgon känner jag att kompetensen inte kommer spela så stor roll som man vill få det till i priset. Jag tror det scoreboardmässigt kommer bli jämnt och att 3.84 är väldigt högt inför morgondagen. Eriksson/Göransson kommer kämpa till absolut sista boll och med deras sommar ihop så bör det gå att utmana en del här ändå. Mer korrekt odds känns som 3.4 till det här speltipset.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt