Speltips: LA Dodgers - MIL Brewers

Goood dag kamrater!

Om senaste spelet -

Ja vi hade ju Red Sox att vinna Game 3 borta i Houston igår. En match där startande pitchers till en början var klart osäkrare än vad man tänkt sig men som ganska så snabbt hittade en bra nivå av pitching och som inte släppte några större mängder. Det var tight och jämnt i matchen hela tiden och det var inte förrän Pearce drog iväg sin single-homerun som Red Sox återigen tog ledningen med 3-2. Lugnt offensivt i mittendelen av matchen där pitchers dominerade trots att bägge lagen hotade lite men ingen av dessa lyckades få in en run och vi hade 3-2 på tavlan framtill ganska sent i matchen. Då drog Astros in en inhoppande pitcher som inte hade startat sen Game two i Astros serie mot Braves, han skötte sig till en början ganska bra i den inningen men fumlade bort sig själv och stod där plötsligt med laddade baser efter att Benintendi blev träffad och med two outs. Moreland hoppar in som pinch-hitter och vad händer? Moreland blir även han träffad och vi får in 4-2 på tavlan. Red Sox drog därefter in den skönaste Grand Slamen jag har varit med om, 8-2 och nu var det ganska så klart. Man vann med 8-2, Red Sox likt Astros i Boston plockade första matchen i Houston och leder nu serien med 2-1. Ett otroligt bra läge för Red Sox som nu klart är mindre pressade.

Ny omgång denna kvällen där jag har valt att sätta Dodgers - Brewers i fokus, en serie där vi har 2-2 i matcher efter Dodgers walk-off igår i den trettonde inningen. Återigen, väldigt små marginaler som skiljde dessa lagen åt och återigen en trots förlusten otroligt bra insats av Brewers bullpen.

LA Dodgers läge idag -

I och med vinsten igår så kan man andas ut lite eftersom det givetvis hade varit extremt dåligt att gå in i kvällens match med 3-1 i baken i matcher. Då hade detta kunnat vara den sista matchen man spelar men nu vann man istället vilket betyder att vi kommer få se minst en match spelas i Milwaukee. Till denna kvällen har man valt att återigen ställa upp med Kershaw. En Kershaw som startade den första matchen i Milwaukee och som jag pratade om - han har inte varit den Kershaw som han kan vara denna säsongen. Jag menar - han är fortfarande riktigt vass, men Brewers visade direkt i första matchen att han inte är ohitbar när man mer eller mindre krossade honom och drog iväg 6 hits 4 earned runs. Jag tror definitivt att han kommer att gå längre denna kvällen än senast på Miller Park, men jag tror även att han kommer släppa liknande siffror som han gjorde borta i Milwaukee. Det här blir återigen en utmaning för hemmapitchern.

MIL Brewers läge idag -

Det är klart det är riktigt frustrerande att förlora en sån viktig match efter att man spelat så lång tid och förlora i den trettonde inningen på ett dessutom så nära spel som det var. Istället för att ha 3-1 i matcher är det nu som sagt 2-2 men det finns ändå några positiva saker att ta med till kvällen. Brewers som jag tidigare nämnde, deras bullpen igår var återigen magnifikt och slutar helt enkelt inte att kasta på toppnivå. Det finns inget som säger att man blir sämre och om jag tolkar det hela rätt så kommer Hader att vara tillgänglig denna kvällen med tanke på att han bara gick en inning i Game 4. Läste statistik om Hader och Dodgers igår under matchens gång att mot Braves hela bullpen såg Dodgers 254 pitchers och hade 11 swingsNmisses, mot bara Hader så har man sett 45 pitches och haft 15. Han är en viktig pitcher, men hela Brewers bullpen är outstanding och det är mycket därför man är här i detta slutspelet. Man startar Miley denna kvällen, en Miley som mot Colorado gick 4.2 innings och släppte 4 hits 0 runs och mot Dodgers gick han 5.2 innings släppte där bara 2 hits 0 runs(!). Ytterst god form på Miley som återigen har goda förutsättningar till att gå runt 5 innings.

Mitt speltips och odds -

Vi får alltså 2.600 på Brewers. I en serie som för övrigt hela tiden har varit jämn och med ett Brewers som mer eller mindre har det mest solida bullpen i ligan. Dodgers har ett bra offensiv visst, det får man ge hemmalaget. Men Brewers har också en otroligt bra offensiv styrka där vi har en uppställning som jag fullkomligt älskar där de tre första personerna har en väldigt bra förmåga att nå bas och sedan kommer fjärde kille i uppställning som är en rakt av powerhitter och som är mer än kapabel till att slå iväg homeruns. Kershaw släppte 6 hits 4 runs i den senaste starten mot Brewers samtidigt som Miley gjorde en sinnessjukt stabil insats och släppte bara 2 hits över sina innings. Det här tvivlar jag inte på kommer bli en jämn match igen, men skillnaden i slutändan kommer vara att Kershaw släpper mer än vad han borde göra samtidigt som Brewers pitchers återigen gör en stabil match.

MIL Brewers ML @2.600, Pinnacle, 6/8 units, 23:05

/Stefan Tirnanic @MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.