Speltips: BOS Red Sox - HOU Astros.

God kväll kamrater!

Om senaste spelet -

Alltså, jag blir nästan otaggad på tanken av att skriva ett nytt inlägg idag om samma lag som igår efter Red Sox ytterst dåliga insats i Game 1. Jag och givetvis många andra tänkte att det här skulle bli vädligt jämnt och inget av lagen skulle nog riktigt dra ifrån på ett sätt som man annars kan göra när det är kontraster mellan tillexempel offensiv och startande pitcher. För det är så mycket som är lika emellan Astros och Red Sox även startande pitchers igår är bägge på en otrolig nivå när det kommer till att kasta. Men vad hände och vad var skillnaden? Jo, Red Sox förlorade matchen med 7-2 och Sale gjorde inte den här kanon-starten som man kanske hade hoppats på särksillt inte med tanke på att han gick ut från matchen efter bara 4 innings. Astros fick igår med sig sju runs och på 7 runs...vet ni hur många hits man fick med sig? 5...FEM hits i matchen. Hur det hände, jo - Red Sox pitchers walkade tillsammans 10 killar(!) under hela matchen plus att man hade 3-4 personer man träffade som fick gå till första bas. Total katastrof. Verlander för Astros var helt felfri och förutom en inning som han var helt lot i så gjorde han en så bra match man bara kunde förvänta sig av honom. Red Sox tappade första matchen på hemmaplan och har nu ett extremt dåligt utgångsläge om man tappar Game 2 också.

Läget i HOU Astros idag -

Efter gårdagens vinst så är det givet att man har en bra känsla. Även om man inte hade så många hits i gårdagens match fick man alltså ändå in sju runs och huvusaken då blir ju att man hade 5 ''big'' hits, framför allt en single när man hade baserna fulla och en homerun i nionde när två stycken genom walks hade nått bas som resutlerade i en 3 man homerun. Man har till denna kvällen valt att starta Cole, som också likt Verlande är en väldigt stabil pitcher. Inte lika bra givetvis, men han har gjort en väldigt mycket bättre säsong detta året än vad han gjorde förra där han detta året över hela grundserien totalt gick för en 2.88 ERA över 32 starter. Har hittills gjort en start i slutspelet som kom i serien mot Indians, där gick han 7 innings och släppte över dessa bara 3 hits 1 run samtidigt som han fick med sig höga 12 strikeouts! Bra form på Cole och ett säkert Astros som återigen kommer att göra Red Sox kväll tuff.

Läget i BOS Red Sox -

Tvärtemot Astros så är läget förståeligt inte lika bra. Man hade ganska så exakt sagt en riktigt pisskväll igår där pitchingen var bedrövlig, offensivt fick man inget att funka och en umpire bakom sig som verkade full under hela matchens gång med tanke på hur han körde callsen för Stros och Red Sox. Ingen bra kväll alltså. Red Sox har valt att starta Price till Game 2 och jag har nog inte hittat någon hittills som har skrivit positiva saker om detta eller som verkar tro på en vinst denna kvällen. Precis som att det är dödsdömt. Varför? Jo, Price är absolut ingen dålig pitcher men hans statistik i slutspelet under hans karriär är helt under all kritik som finns. Han har över 10 startade matcher i sin karriär i slutspelet ett record på 2-8 och det är givetvis inga roliga siffror att ha med. Vad hände detta året då i hans första slutspels-match mot Yankees? Jo han kliver in och hinner köra 1.2 innings innan han har släppt tillräckligt och blir plockad av Cora. Av den anledningen är det inte många som är positiva inför kvällen men jag sticker istället ut lite och säger att det inte behöver bli så dåligt som folk tror då Astros igår inte fick med sig så många hits och hade det inte varit för Red Sox walk-bjudningar så hade man heller inte haft 7 runs på tavlan...inte ens i närheten.

Mitt speltips och odds -

Jag säger inte att Price kommer att gå 7-8 innings här och inte släppa en run under hela hans start. Men jag vill tro att han gör en bra start, inte gör samma misstag som han gjorde borta i New York mot Yankees och med en match avklarad i slutspelet att han kan kasta mer avslappnat i denna matchen än i första. Nu har man press på sig för att vinna visserligen, men som sagt - en start bakom sig, han är generellt en bra pitcher och han bör inte göra en dålig start back-to-back speciellt inte när han nu får pitcha på Fenway Park. Cole som också är en ytterst bra och stabil pitcher kommer här in med bra form samt en riktigt bra start senast mot Indians. Offensiven var inte död igår, så ska jag inte säga. Men det var inget som tog oss med storm direkt och under hela matchens gång fick vi endast se totalt 8 hits. En snål match walk-mässigt nu och vi kommer återigen få se bägge lagen kämpa offensivt.

BOS Red Sox - HOU Astros Under 8.0 Runs @2.000, Pinnacle, 5/8u, 01.05

/Stefan Tirnanic @MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt