Speltips: NY Yankees - BOS Red Sox.

Goood kväll kamrater!

Om senaste spelet -

Vi hade Brewers - Rockies igår på schemat i Colorado där Rockies skulle försöka undvika en sweep men framförallt då undvika att åka ur i raka matcher i slutspelet. Rockies som inte hade haft något offensivt de första två matcherna kände givetvis press att försöka göra mer framåt än vad man hade gjort dittills. Man klev in i matchen igår och vad händer? Jo, man skapar fortfarande inget framåt och man fick inte med sig mer än 4 hits 0 runs över hela matchen. Rockies som har många tunga namn i sin uppställning och som generellt har ett riktigt bra offensiv blev helt utestängda offensinvt i tre matcher. Tre(!). Det visar lite hur mycket andra lag ska frukta Brewers, deras startande pitchers men framförallt deras sinnessjuka bullpen som är i en extrem form. Brewers har inte varit lysande offensivt, men man har gjort vad som krävs och man vann matchen igår med 4-0. I och med det resultatet och den vinsten gick Brewers vidare till NLCS där man nu med största sannolikhet kommer få möta Dodgers samtidigt som Rockies säsong kom till ett slut. Vårt spel hittade hem och vi fortsätter hålla en bra nivå i detta slutspelet spelmässigt.

Hörrni vi ska till New York denna natten där det är Yankees tur att ta emot Red Sox hemma i Bronx. Lite jobbigt läge för oss som håller på Red Sox då man tappade en match hemma på Fenway Park och istället för att åkat till New York med 2-0 i matcher sitter man nu istället på 1-1. Price visade återigen att han inte håller i slutspels-sammanhang när han släppte för mycket på för kort tid. Oavsett, Game 3 i ALDS och The Rivalry 01:40.

NY Yankees läge idag -

Yankees är definitivt nöjda med en split borta på Fenway då jag tror att många oavsett om man vill erkänna eller inte - trodde att man skulle förlora bägge dessa matcherna som spelades där. Nu vann man då den andra matchen då Price inte riktigt kunde sköta sig som man i slutspel bör och det förvånade mig mycket då han har varit i en extremt bra form innan dess. Men Yankees gjorde tillräcklig skada på honom för att sedan kontrollera matchen på ett perfekt sätt och få med sig en vinst. Denna natten ställer man upp med Severino, samma Severino som kastade i WildCard matchen och var riktigt bra men det ska också sägas att jag är övertygad om att han kastar mycket efter läget. Leder Yankees kastar han utan press och avslappnad, får då mycket att stämma - kontroll, hastighet etc. Ligger man under däremot, då känns det som att han betydligt lättare tappar fokus och har svårare att hitta tillbaka till kontroll som resulterar i en del misstag från hans sida. Över hans senaste 7 matcher har han en 3.89 ERA samtidigt som han har släppt 1 hit per inning i snitt. Alltså - ingen jätteform på Severino senaste tiden.

BOS Red Sox läge idag -

Red Sox är ju då tvärtemot Yankees riktigt obekväma med detta och det är likadant här, oavsett om man vill erkänna det eller inte men jag tror att de flesta är lite rädda att man torskar bägge mötena och att man då åker ut. Det är trots allt slutspel och Yankees man möter, nu dessutom borta i New York i en arena som kan skapa bra tryck minst sagt. Men, man startar Eovaldi i denna matchen och vad innebär det? Jo, Eovaldi är ingen superpitcher direkt för jag menar - visst är han bra men hans form är likt Severino inte den bästa över hans 7 senaste matcher. Däremot, så har Yankees sedan Eovaldi kom till Red Sox passat honom perfekt och där Yankees är det laget han har gjort sina bästa starter i. Han har mött Yankees tre gånger, gått 16 innings och över dessa innings endast släppt 6 hits samt släppt 1 run. Det är sjukt bra siffror som ger många en form av bättre känsla inför detta mötet. Red Sox offensiv oförändrat och kan man göra tillräcklig skada på Sevy offensivt så borde Eovaldi fortsatt kunna hålla Yankees på väldigt låga siffror.

Mitt speltips och odds -

Det är precis som i alla mötena dessa två lag har haft, man har fortfarande lika bra offensiv, bra pitchers och bra bullpen. Något som är i Red Sox fördel som jag noterade var att bullpen skötte sig betydligt mycket bättre i Game 2 än vad man gjorde i den första matchen mot Yankees även om man förlorade matchen. Kan då Eovaldi sköta sig så som han har gjort i tidigare möten mot Yankees så bör Red Sox ha en klart mycket bättre chans att vinna än vad bolagen säger. Severino dessutom inte alls i den form som han kan vara i, något som Red Sox måste utnyttja och inte svinga hejvilt på allt han kastar så man kan undvika så mycket strikeouts som möjligt. Som jag skrev tidigare, gör Red Sox något offensivt mot Severino och Eovaldi pitchar bra så har Red Sox en bra chans ikväll att återta ledningen i denna serien.

BOS Red Sox ML @2.620, Pinnacle, 5/8 units, 01:40

@MSrekare /Stefan Tirnanic






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.