Speltips: COL Rockies - MIL Brewers

En god söndag till er kamrater!

Om senaste spelet -

Vi hade ju bara ett spel ute igår kväll där vi hade Indians att vinna game 2 borta i Houston mot Astros efter att man förlorade det första mötet med 7-2. En match som klart på förhand var 50/50 när det kom till vem det var som skulle vinna matchen och faktum är att sådär såg matchen ut nästan hela matchen där borta också. Det hade kunnat gå vilken väg som helst då vi hade en match som väntat var otroligt jämn och där pitcherna levererade på den nivå man gör när man är som allra bäst. Indians inledde offensivet med en single-homerun och tog ledningen med 1-0, tills dess var det relativt dött framåt där inte något av lagen hotade riktigt och en 1-0 ledning efter cirkus halva matchen såg lite ut som att det skulle räcka för Indians för att kunna plocka game two då det var så pass avslaget framåt som det var. Astros lyckades dock att få ut två personer på basen som man följde upp med en double och som fick in två runs, vilket i sin tur gjorde att ledningen gick över till Astros. Jag vill absolut påstå att det var just den hiten som gjorde att Astros vann matchen sen ska jag ju också nämna att Cole för Astros var ett absolut monster under hela starten som gjorde det betydligt svårare för Indians än vad jag trodde att han skulle göra. Astros vann med 3-1 och vårt spel på Indians missade. Hade jag fått lägga om spelet till samma odds igen, så hade jag gjort det precis alla dagar om året.

VI åker vidare denna kvällen, två matcher spelas ikväll i form av Rockies - Brewers sanmt Braves - Dodgers och då jag har stenkoll på Brewers-serien och not so much på Dodgers-serien så har jag därför valt att köra spel på enbart Rockies - Brewers match denna kvällen. Ganska logiskt va? Förresten så skulle jag säga att det är lite liknande sits som igår denna kvällen med där jag försöker hitta anlednignar till att inte reka Brewers men när jag hittar 10 anledningar till att köra Brewers och bara 1 att inte lira bortalaget så blir det plötsligt inte så svårt. Game 3 i NLDS och Brewers går för att avancera till NLCS.

COL Rockies läge idag -

Ja för nu sitter jag här och undra lite för mig själv ''Hur är egentligen läget i Rockies just nu?''och det absolut första som kom upp i min tanke var inte så mycket svårare än bara ''Inte bra''. Så enkelt är det. Man ligger under med 2-0 i matcher i en serie som består utav bäst av fem matcher vilket då betyder att torskar man denna kvällen så är man out och Brewers går vidare i detta slutspelet och nu tänker Rockies för fullt om hur man ska göra för att undvika detta då det i de första två matcherna för Rockies har varit direkt kört att komma igenom Brewers pitching som inte har begått ett - enda - misstag. Bara en sak som det här - på två matcher och 18 innings mot Brewers pitchers i ett slutspel(!) så har man offensivt fått med sig otroligt svaga 10 hits och endast 2...TVÅ runs så här långt. Brewers har stängt ned Rockies fullständigt och det har hittills inte funnits en tillstymmelse på att Rockies har något på gång. Så ja, läget kan man säga är minst sagt dåligt. Márquez som Rockies denna kvällen startar är en bra pitcher men som inte kommer ifrån en bra start senast där han mot Rockies släppte 5 hits och 4 runs över 4.2 innings. Stentuff uppförsbacke för Rockies.

MIL Brewers läge idag -

Raka motsatsen till Rockies. Det är vad Brewers läge är. Offensivt så har man över 18 innings mot Rockies fått med sig 16 hits och 7 runs, det är inte tillräckligt för att säga att man har varit heta offensivt direkt för Rockies har också bra pitchers givetvis som har satt stopp för Brewers en det är klart mycket bättre än vad Rockies har gjort offensivt som inte har något framåt överhuvudtaget. Som jag skrev tidigare, Brewers pitcher och defensiv i detta slutspelet hittills har varit så sinnessjukt bra så jag knappt finner ord. Tar man in en på förhand bra pitcher som gör misstag så kan man bara plocka ut honom och in kommer nästa som städar upp utan att ens släppa en hit ännu mindre släppa en run. Det är nivån på Brewers pitchers och som också är anledningen till varför jag tror att Brewers är ett lag som övriga lag ska vara riktigt rädda för i detta slutspelet. Sen just denna kvällen på tal om pitchers så ställer man upp med Miley och jag ska berätta för er om Miley för denna pitchern har blivit helt bortglömd bland alla andra bra pitchers denna säsongen. Han går för en 2.57 ERA över 16 starter, han har endast släppt 28 runs över 80 innings och trots att han inte får med sig många strikeouts gör hans cutter att han får med sig en stor mängd Groundballs/Flyouts. Det här blir alltså ännu en pitcher med otroligt bra form som återigen Rockies kommer att få kämpa med offensivt.

Mitt speltips och odds -

Rockies får det inte lättare detta mötet än vad man har haft det i tidigare möten mot Brewers. Miley är på kullen alltså för Brewers som har haft en ruskigt bra säsong och som bara fortsatt har levererat bra starter för bortalaget. Skulle det vara så nu att han är instabil och ser osäker ut så kommer Brewers plocka in så många pitchers som krävs och de absolut bästa för att vinna matchen då man vid vinst ikväll får 5 dagars vila och alla kommer att ha en väldigt god tid till att återhämta sig. Den enda fördelen Rockies har denna kvällen är att man spelar på hemmaplan med publiken i ryggen för att i övrigt så ser jag inte så mycket annat som talar för hemmalaget denna kvälle. Brewers återigen med en vass pitcher i bra form och ett bra offensiv samidigt som Rockies inte lyckats göra någon skada som helst på bortalagets kastare och denna kvällen är extra pressade till att vinna. Kan bli så att man börjar svinga frenetiskt som i sig kommer att resultera i att Miley får med sig mer strikeuts än vad han är van vid.

MIL Brewers @2.429, Pinnacle, 5/8 units, 22:35

/Stefan Tirnanic @MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.