Speltips: MIL Brewers - COL Rockies.

MLB 6/8

En god dag till er kamrater!

Om senaste spelet

Vi hade Wild Card nummer två igår och där det skulle avgöras om vem av Yankees och Athletics det var som skulle ta den sista platsen in i slutspelet och få möta Red Sox inledningsvis på Fenway Park. En tillställning som var klart mycket tråkigare och betydligt mindre spännande än första Wild Card-matchen mellan Cubs - Rockies. Ni vet Hendriks, som A's valde att starta? Jo - han klev in på Yankee stadium, walkade första killen han såg och fick direkt efter det möta Yankees stjärna Judge som gjorde vadå? Tvekade inte en sekund utan han såg en bra pitch och svingade stenhårt som i sig givetvis resulterade i en omedelbar 2 man homerun. 2-0 till Yankees och A's kunde givetvis inte få en så mycket sämre start. Samtidigt då på andra sidan så hade vi Severino för Yankees som kastade och all press han hade på sig kan man definitivt säga försvann efter den inledningen. Yankees kontrollerade matchen fullt ut efter det, Severino pitchade bra och man utökade senare i matchen sin ledning. Yankees avancerade, vårt spel hittade hem efter att slutresultatet skrev 7-2 och nu står alltså Yankees emot Red Sox i en serie som börjar natten till lördag och det kommer bli den top 3 bästa serien mellan två lag på år vill jag påstå. Vi har två extremt tunga lag om inte ligans tyngsta ihop med Astros och senast man mötte varandra i ett slutspel? Ja...2004. Ni förstår ju nivån och hur extremt bra stämningen kommer vara första två matcherna som kommer att spelas på Fenway. Jisses!

Hur som helst, alla lag är klara och denna natten inleder vi slutspelet officiellt när Rockies ska gästa Brewers i årets första riktiga postseason-game. Rockies som ni vet vann över Cubs i Wild Card och Brewers som också vann över Cubs när man för någon dag sedan spelade om direkt-avancemang. Brewers - Rockies. Två givetvis bra lag där jag denna natten håller hemmalaget som det vinnande i NLDS Game 1.

COL Rockies läge idag -

Rockies har till denna kvällen valt att starta med Senzatela, en Senzatela som går för en 4.38 ERA över 23 matcher varav 13 utav dessa är startande. Alltså det är lite samma sak här som det var igår - man väljer att starta en pitcher som man vanligtvis inte hade valt till denna första matchen under normala förhållanden kanske. Men i och med att man spelade mot Cubs för bara två dagar sedan och då startade Freeland som jag skulle säga är deras bästa pitcher så har man inget annat val än att vila honom denna matchen och istället starta honom senare i serien istället då vilo-schemat blir för tajt. Sen kan jag själv tycka att man ändå borde ha någon bättre att starta än Senza som inte har någon erfarenhet som helst och som ''endast'' har varit uppe i högstaligan i två år, men bristen på startande pitchers och tillgänglighet gör nu att man kör på detta alternativet. Precis som igår så ställer jag mig något negativ till detta och inte till konceptet, men till val av pitcher mer. Rockies offensiv behöver vi inte säga något större om, man har en bra fungerande offensiv styrka med tre personer i uppställningen som är ruskigt farliga och som ständigt hotar. Men med tanke på Brewers startande pitcher i denna första matchen så bör man få det tuffare precis som mot Cubs offensivt och inte göra en så pass stor skada offensiv som man vanligtvis kanske hade gjort. Svår förstamatch för bortalaget Rockies att räkna ikväll.

MIL Brewers läge idag -

Ja hörrni, här ska vi ju då säga att det är likadant i Brewers som det är hos Rockies. Brewers startade Chacin för tre dagar sedan när man mötte Cubs och kan alltså inte starta honom denna kvällen då det även här blir för tajt med vilo-schemat. Man startar istället Woodruff som går för en 3.61 ERA över 19 matcher varav 4 är startande och här kanske vem som helst får lite smått panik och undrar hur pass mycket bättre detta kan vara än Rockies alternativ? Men faktum är att Woodruff har haft en helt fantastisk säsong detta året och enda plattmatchen han har är just...ja, mot Rockies. Det är dock som sagt den enda och det insatsen har han inte varit i närheten av att upprepa efter det. Nu pitchar han på hemmaplan där Miller Park kommer ha ett stängt tak och en absolut kokande publik med sig i ryggen. Skulle han börja strula, så har man ''vanliga'' pitchers tillgängliga. Dessutom, så har Brewers en av ligans bästa bullpen detta året som inte gör alltför många misstag efter varandra. Brewers med Cain, Aguilar och MVP-Yelich i spetsen ska ha en betydligt bättre chans att skada Rockies och Senza tidigt offensivt än tvärtom.

Mitt speltips och odds på matchen

Jag menar - visst har vi två bra lag här som är på en hyfsat jämn nivå bägge två. Jag ger som sagt ändå fördelen till Brewers som kan hantera Rockies startande pitcher betydligt bättre än vad Rockies kan hantera Brewers pitcher och som det ser ut så är ju detta en bullpen-match, där spelar det hela en väldigt viktig roll då Brewers ligger fyra i ligan när det kommer till hur bra man är och Rockies...Rockies ligger på en 27e plats. Rockies har dessutom endast fått en enda dags vila och lägg därtill att man har nonstop fått flyga mellan olika städer och dessa resorna ska jag säga skojar man inte riktigt bort. Från Colorado, till L.A, till Chicago och slutligen nu till Milwaukee på fyra dagar. Rockies har Story, Blackmon och Arenado...men Brewers kontrar bra med Cain, Aguilar och Yelich. Fördel hemmalaget i Game 1.

MIL Brewers @1.653, Pinnacle, 6/8 units, 23:07

/Stefan Tirnanic @MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.