Speltips: Semifinal - Cloud9 vs TSM

Hej!

I förra inlägget pratades det kvartsfinal mellan echo fox och TSM. En match som till en början såg väldigt mörk ut för TSM men där man avslutade starkt och vann med 3-2 efter 5 spelade kartor. En jämn match precis som jag hade förväntat mig där TSM fick övertaget på grund av att man som vanligt är extremt farliga i "best of 5" matcher. Idag ska vi återigen förlita oss på TSM när man möter Cloud9 i semifinal och är precis som förra gången underdogs med god marginal.

Cloud9 har haft en bra säsong trots att man likt många andra lag gjort en del förändringar i sin roster och flyttat upp och ner spelare mellan academy och LCS laget. Nu känns det som att man har hittat en bra 7 man roster som öppnar upp många möjligheter till olika spelstilar och gör dem svåra att förebereda sig för. Ett exempel är deras kombination av Zilean och kindred som i princip ser oslagbart ut när de spelas i Coud9. Här måste TSM hitta ett svar då det inte kommer funka att bara banna bort dem varje game, då ger man bort för mycket övertag till Cloud9 som självklart har fler kort i fickan. Tycker dock det ska va möjligt då man haft en hel vecka till att förbereda sig inför denna matchen och förhoppningsvis har även TSM några hemliga vapen vi inte sett än.

Om man jämnför matchups tycker jag det är hyffsat jämnt mellan dessa två lag där Cloud9 har ett litet övertag i jungle/bot mycket på grund av att man har möjlighet att göra byte av junglare och deras botlane har sett mer stabil ut under säsongens gång. Det enda stället där TSM igentligen har övertaget är i midlane där Bjergsen dominerar just nu men även där ska Cloud9s Jensen klara sig ganska bra om det nu ens är han som kommer spela mid vilket jag känner mig ganska säker på att det kommer bli.

På papper är detta två väldigt bra lag och om det hade varit en match i mitten av säsongen hade jag aldrig vågat gå emot Cloud9, men nu är vi i semifinal och återigen ska en "best of 5" spelas som är TSMs styrka och om man bara förbereder sig väl ska man ha stor chans att iallafall ta ett par kartor här. Väljer därför att spela TSM +1.5 kartor. Kan även dyka upp en del livespel denna match då drafts kommer bli väldigt intressanta!

På återseende!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt