Speltips: Gao/Sun - Nam/Song

Hej,

Det är dags att dra igång det här på allvar igen. Känner att jag varit lite slö på sistone och det här väl också kommit lagom till en period jag inte känner att allt varit spelvärt, men nu, nu jäklar är jag redo igen och trots att jag börjar dra mig mot sjukstuga här hemma så ska vi allt klämma in lite spelvärt.

Gao/Sun - Nam/Song (2) @ 1.90 Turnering: Challenger Gwangju Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 11:00

Mot Asien! Där vi har en del riktigt trevliga turneringar denna vecka. Störst är såklart den här Challengern i Gwangju men också en futuresturnering hittar vi här i Sydkorea och sedan en ytterligare i Kina. Så en del att gotta sig i ska vi allt hitta här i slutskedet av veckan.

Vi går i alla fall på en match där jag tycker vi har ett självklart par där vi får ett riktigt högt pris. Nu värderas dom exakt lika på 1.9 vardera men jag tycker vi har ett spelvärde ned till 1.66. Så vi sitter riktigt bra redan här och nu.

Så varför är spelet så bra? Först och främst, kanske det mest uppenbara. Nam/Song spelar här på hemmaplan och som de brukar prestera här! I år har man löjliga 13-0 tillsammans med tre raka futurestitlar i år och där man bara tappade ett set under dom tre veckorna. Har historiskt sett spelat ihop och gjort det grymt bra med, det är inte bara i år, utan vi kan gå tillbaka till 2015 och 2016, där man totalt sett inklusive den perioden har 47 vinster och bara 15 förluster. Det med fyra ytterligare titlar på futuresnivå om vi tar bort årets tävlingar och en final på Challenger här hemma i Sydkorea.

Som spelare är man väldigt skickliga individuellt, Nam var Sydkoreas hetaste spelare under några år, innan supergenerationen kom fram. Tyvärr blev han skadad och var borta väldigt länge, annars hade det varit en spelare för Challengern också. Song däremot har alltid presterat och mest på futuresnivå där han varit en av de starkaste från Asien under ett par år. Så det är mycket kvalitet här vi får i det här paret som imorgon ställs mot ett annat rätt så rutinerat par.

Motståndet är från Kina och innehåller Gao/Sun som spelare. Brukar prestera riktigt bra ihop och vann exempelvis en Challenger ihop förra året i Kina. Inte spelat så mycket ihop men trivs ypperligt tillsammans och tog igår en chock vinst mot Granollers/Mukund i två raka set. Jag tror det är därför man värderar dom så lika inför morgondagen men jag tycker man drar lite för stora växlar till matchen i så fall. Det går inte att jämföra den matchen och den här, där motståndet kommer gå all in på hemmaplan och är fruktansvärt samspelta. Det är som dag och natt.

Förutom deras turneringar ihop tycker jag både Gao/Sun haft det riktigt svårt i år och inte alls varit lika självklara som tidigare år. Det tror jag också kan spela in i morgondagens match, att man kanske inte hittat sitt spel i år riktigt än. Samtidigt som Nam/Song kommer hit i toppform tillsammans och har allt att vinna och allt att förlora imorgon.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt