Speltips: Mot Boston!

baseball 8/2

God kväll kamrater!

Okej, så...jag vet inte riktigt egentligen vad jag ska skriva om matchen igår. Vi hade som känt ett maxspel på att Yankees skulle vinna matchen mot Orioles med minst två runs. Ett Orioles då som tradeat bort halva laget och där resterande i laget samt de nya killarna som kommit dit slår i absoluta clown-siffror. Orioles organisation har gjort alltihopa till ett skämt och man har fått sina hälsenor avsågade totalt. Ändå går man ut mot Yankees på Yankee-stadium och vinner mot Yankees när Gray kastar. Man fick totalt iväg 15 hits, man fick in 7 runs varav 6 av dessa var på Gray och man såg ut som ett absolut stjärnlag. Yankees slarvade otroligt mycket, det såg ut som att man fullständigt sket i att spela och redan från början var det klart att man tänkte att denna serien skulle egentligen lekas hem.

Det blev inte så. Gray blev sönderutbuad när han klev av efter sin sämsta start på hela säsongen, kommentatorerna var trots att man måste visa någon proffesionalitet totalt rasande över hans insats och jag - jag satt hemma och kokade. Det ska inte få hända att man gör en sådan start mot folk som egentligen inte ens tillhörs den sämsta ligan i minors och jag brukar aldrig såga en pitcher rakt av men Gray - han förtjänar att bli nerskickad till minors, aldrig få komma tillbaka upp och tillbringa resten av sin karriär där nere. SÅ kass är denna människan. Enda positiva är att Happ är skadad och att man nu kanske inte har något annat val än att kasta in Gray i serien mot Red Sox. Något man givetvis hoppades inte skulle behöva då han uppenbarligen är fullstädnigt slut denna säsongen.

Över till annat då, nattens speltips. Red Sox tar emot Yankees i en utav årens bästa serier. Ett rival-möte utan dess like och här blir det inte mer positivt för oss Red Sox-fans nu när Yankees var så dåliga defensivt igår. Red Sox hade dessutom en ledig dag igår och kliver i denna serien in med det absolut bästa laget man har i varje match. Grymt!


BOS Red Sox - NY Yankees

BOS Red Sox ML @1.925, Pinnacle, 6/8 units, 01:10


Startande för NY Yankees -

C.C Sabathia, som går för en 3.53 ERA över 19 starter. Har med sig 104 innings, är noterad för 85 strikeouts och landar på en 1.29 WHIP.

Dåså, Sabathia här gjorde en väldigt bra säsong förra året med Yankees. Något jag inte trodde var möjligt riktigt då jag har satt mitt bäst-före-datum på veteranen som har kastat sedan 2001. Har såg faktiskt ut att upprepa sin säsong och fortsätta på samma spår som förra året när säsongen i år började då han var riktigt bra första månaden. Styrde dock upp andra månaden på helt fel sett och låg på en ERA över 5.00. Tredje månaden gör han en comeback och gör ett fantastiskt Juni för att nu direkt i Juli göra en månad där han gick för en 5.48 ERA. Så - kliver in här med 22 släppta hits och 13 runs över hans senaste 20 innings och i två av dessa matcherna mötte han Orioles och Royals. Att släppa en hit per inning över 20 innings och speciellt när det inte var bra lag allihopa, det bådar inte gott mot ett lag som slaktat vartenda motstånd som släpper för mycket hits på Fenway Park. Ingen vidare form på C.C.

Startande för BOS Red Sox,

Brian Johnson, som går för en 3.45 ERA över 27 matcher varav 6 är startande. Har med sig 60 innings, är noterad för 52 strikeouts och landar på en 1.40 WHIP.

Så...nu sitter någon hemma och tänker så här. ''Men vad fasen, den här killen startar ju knappt något och ska nu gå in och möta Yankees? Kommer ju inte gå bra?'' men faktum är att man har inte plats för Johnson som startande pitcher när alla vanliga man har är friska och tillgängliga. Sån kvalité är det i detta laget när det kommer till att kasta och blir någon nu skadad eller inte kan kasta, ja - då slänger man in Johnson som hela tiden konstant och oavbrutet gör det bra i sina inhopp samt att han under sina 6 starter inte har släppt mer än 2 runs i en match en enda gång. Extra plus att han dessutom pitchar hemma nu när han väl möter Yankees och får ett fullsatt Fenway Park med sig. Har startat 4 matcher i rad nu inför denna natten och har släppt 19 hits 6 runs(!) och kliver in här med ett mycket gott självförtroende.

Varför jag tidigare skrev att det är ett tungtviktmöte är för att det just är...ett tungviktmöte. Detta är två av de bästa lagen i ligan med högst potential bland några få andra till att nå World Series detta året, som har ett otroligt offensiv och fantastiska defensiva styrkor. Där båda pumpar ut hits och pumpar in runs denna säsongen och just därför kommer detta bli så sinnessjukt bra. Det är därför detta årets upplaga av dessa serierna är de bästa rivaliteten på år.

En viktig grej också. I sådana här möten tenderar storstjärnorna att kliva fram vid speciella tillfällen, frälsa sitt lag, vara orsaken till en ledning eller göra fina defensiva spel. Yankees är utan den här storstjärnan. Judge är nämligen skadad och kommer inte komma till spel. Lägg till hur bleka Yankees var igår när det såg ut som att man sov så ska Red Sox denna natten och i detta första mötet ha den klara fördelen till att vinna Game 1. Nu kör vi!

Pinnacle ger oss 1.925 på att Red Sox plockar första matchen, taget!

/Stefan Tirnanic @MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.