Speltips: WAS Mystics @ ATL Dream

Washington Mystics (14-11) @ Atlanta Dream (16-9)

Kommer Dreams form hålla i sig efter All-Star break? Man har varit det bästa laget i ligan i juli och offensiven har kommit igång efter en trög start, kommer den hålla sig? Defensiven tillsammans med Sparks är de bästa i ligan och det kommer jag inte vara orolig över. Angel och Tiffany har verkligen varit solida offensiva spelare för Dream hela säsongen, nu har man fått igång rollspelarna Brittney Sykes, Jessica Breland och Renee Montegomery. Under denna streak har dessa verkligen klivit fram offensivt. Elizbeth Williams tillsammans med Jessica Breland har varit stora för Dream bakåt och är riktiga ankare som Dream kunnat luta sig mot under säsongens gång. Nicki Collen, den nya coachen inför säsongen har verkligen fått igång ett flow i laget, alla arbetar tillsammans som en unit och det har såklart märkts, 8 raka vinster och man möter ett lag som är väldigt tunnt defensivt. Washington Mystics offensiv är riktigt tungt med Elena Delle Donne och Kristi Toliver som spjutspetsar och generaler framåt, det kan bli farligt om Dreams anfallsspel inte håller samma klass som det gjort under winstreaken. Mystics har varit svåra att veta var man har denna säsong, man trodde att man hade fått igång laget och kunde bygga på den fina inledningen man hade, dock så är försvaret det stora frågetecknet som tidigare skrivet. Man har väldigt tufft under korgen och det är där Dream är som starkast, Mystics har korta spelare på power forward/center positionen med Krystal Thomas och EDD som längsta spelare på 6´5 vilket blir ungefär 1.95 lång. Det är inte konstigt att man har det svårt under korgen och i returtagningen. I senaste mötet borta mot Dream var det just detta som svek Mystics, man släppte till 16 offensiva returer (!) det vinner man inga basketmatcher med och det är det som kommer svika ännu en gång mot Dream i denna matchup. Williams och Breland är väldigt tunga att möta och dem tar 2.0 respektive 1.7 offensiva returer i snitt plus får man hjälp av en atletisk Angel McCoughtry som tar 1.5 offensiva returer under säsongen. Om Mystics inte klarar av att hålla dessa borta från korgen kommer det bli otroligt svårt att hålla tempot om Dream får upp en hyfsad ledning.

Dream och Mystics har mött varandra mycket under säsong och känner till varandras gameplan bra, Dream är urstarka hemma och om man håller uppe det offensiva spelet man haft kommer man att gå segrandes ur kampen. Under denna winstreak har man vunnit med 8.6 poäng och i mina ögon är linan satt lite för lågt då Dream har en edge under korgen och i försvarspelet. Mystics måste alltså slå hål i Dreams försvar medans man håller sitt eget försvar i schack, det ser jag inte hända i natt.

Spel: Dream -3 @1.90 hos bet365






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt