Vi har två spel att summera, maxspelet blev vinst och äntligen är maxspelens förlustsvit bruten. Spelet gick in till @ 4.33 vilket var väldigt välkomnande. Eunited -1,5 @ 4.50 hade vi mot OpTic där eUnited ledde 2-0 och förlorade tre kartor irad till förlust. Det känns ändå som jag fått ett bra grepp om CoD nu, det har gått väldigt bra senaste tiden och hade varit mycket bättre siffror med lite tur. Vi fortsätter på ett vinnande koncept.

UNILAD - Tainted Minds

Dessa är två lag som inte haft några som helst förväntningar på sig. Kollar man inviduellt ska dessa spelare inte ha mycket att säga till om när man kommer upp mot de bättre lagen. Här har UNILAD utmärkt sig och spelat långt över vad man bör göra, det är dock en naturlig konsekvens av att CoD har tappat mycket av deras tittare och fans senaste två åren. OpTics spelare sitter på miljontals följare på deras sociala medier och då är det inte lika lockande att sita 8h per dag året runt för att spela inför 10.000 tittare. Då spelare i UNILAD och Tainted Minds aldrig ens varit nära av 10.000 tittare i förgående spel är dom väldigt mycket mer motiverade.

UNILAD måste vara årets stjärnskott såhär långt. Att man skulle ligga på 7-3 i enormt tuffa division B var det ingen som kunde räkna ut. Man ligger före lag som eUnited, Luminosity och Complexity. Samtidigt sitter man på en enorm firepower i sina SMG spelare som gör att man är enormt på respawns på små kartor. Ni som följt mig ett tag vet att jag har lagt ett tidigare maxspel på UNILAD på CTF, man bör endast banna Ardennes Forest på CTF och matcher mot många AR-heavy lag bör vara vinst till väldigt höga odds. Hela min idé sprack när man väljer banna en av SMG-banorna och det blir Ardennes Forest och spelet blev förlust. Man sitter nu på en position där man kan komma ur med en bra seed inför playoffs. Tainted Minds sitter på ungefär likadana roller i sitt lag och jag skulle faktiskt säga att även om UNILAD gör samma misstag och det blir Ardennes Forest att det fortfarande ligger bra värde.

Tainted Minds är laget jag har minst koll på i ligan, de är Australiens andra bästa lag och varit en stor slagpåse i år. Det man gjorde under förra omgången var att man överraskade enormt och gick iväg med vinster och map5 mot enormt bra lag. Det har hänt ett par gånger att slagpåsarna har kommit från ingenstans och levererat supermotstånd mot topplagen under slutet på säsongen, förra säsongen var det Epsilon. Nu är det en ny säsong och Tainted Minds har ingenting att spela för, det har UNILAD.

Spel: UNILAD MAP3 @ 

Spelstopp: 2018-07-13 00:30

Liga: CWL Pro League

Bolag: bet365

Värdering: 2.5/5

Alla rekar
UNILAD
2018-07-17 23:00
UNILAD - Tainted Minds map3
2.50 u
2.08 u
Ett inlägg av
Icemanbets Icemanbets
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord