Eftersom förra spelet inte är avgjort tänkte jag ta lite tankar inför kvällens maxspel som spelas 20:00. Rise Nation mötte Complexity igår, dom stog ungefär i samma odds som Mindfreak gör idag. Mindfreak och Complexity är väldigt jämna på pappret och Complexity går iväg och vinner 3.0, ta i beaktning att man även vinner map1 och map3 som är betydligt svårare att vinna över Rise Nation än map2. Det är väldigt positivt för vårat spel, det negativa är att nu måste faktiskt ta sig en vinst för att vara lugna, de har nu ett ypperligt tillfälle att ta den mot Mindfreak. Dock har dem råd att släppa map2 och fokusera på ett, tre och fyra.

eUnited - OpTic Gaming

OpTic Gaming har gjort en total omställning, Karma och Formal har fått gå. Octane och Methodz har fått hoppa in och jag skrev lite om laget tidigare. Det märks att valet av Methodz inte var förstavalet, missförstå mig inte, han är enormt duktig spelare men när du går in och kollar rollfördelningen passar han inte som flex. Man har två AR som är i absoluta världsklass men Methodz håller inte måttet när han behöver använda SMG om man jämför med resterande topplag. Man har inte spelat som folk förväntande sig och jag tror att Methodz inte kommer stanna i laget länge till, absoluta drömrekryteringen här bör vara Gunless eller Temp. Då tror jag att OpTics storhetstid kommer komma tillbaka, frågan är hur man ser på laget inför nya spelet som kommer. Man gick igår och förlorade 3-2 mot australiensiska Tainted Minds som varit en slagpåse genom hela ligan, som dock denna omgången faktiskt har kommit att överraska genom att spela enormt jämnt mot Rise. Får man gissa hur spelare som Crimsix och Scump känner sig efter en sådan vinst, i kombination med att det varit en fiaskostart för Octane och Methodz som är under ständig press finns det bara fortsatt fiasko som alternativ.

Eunited är nog laget som varit svajigast under året, man kommer någon turnering och överraskar men man har inte alls levt upp till förväntningarna. Man har ungefär samma problem som OpTic, man har Clayster och Arcitys som är enormt duktiga AR-spelare. Arcitys är bättre flex än vad Methodz är, men han skulle passa bättra som en AR. Han verkar dock ha blivit såpass mycket bättre med SMG nu att eUnited har fått nytt självförtroende. Alla som har varit med ett tag vet att om det är någon spelare och dess lag som man aldrig ska underskatta när de har självförtroende, är det Clayster. Jag har återkommit till den spelare enormt mycket under året och jag tror att hans hunger för vinster nu när CoD Champs närmar sig kommer göra att eUnited slutar året väldigt bra.

Spel: eUnited -1.5 @ 4.50

Spelstopp: 2018-07-13 00:30

Liga: CWL Pro League

Bolag: bet365

Värdering: 2.5/5

Alla rekar
eUnited -1.5
2018-07-13 00:30
eUnited - OpTic Gaming
2.50 u
-2.50 u
Ett inlägg av
Icemanbets Icemanbets