Förra spelet är inte spelad ännu, därmed kan jag inte ha någon followup. Den spelas ikväll, de enda kommenterarer jag har är att eUnited vinner 3-2 mot Rise Nation vilket är ett gott tecken. Om de spelar likadant ikväll kommer spelet inte vara större problem. Nu till något ännu roligare, mitt tredje MAXSPEL!

Mindfreak - Rise Nation

Rise Nation är spelets i särklass bästa lag och kommer troligtvis vara det också i oktober när vi går över till nästa spel. Man verkar faktiskt sitta på en position där man tycker att man är mycket bättre än alla lag att man börjar testa nya saker i pro league. Jag såg deras match igår mot Tainted Minds som Rise Nation ska vinna 3-0 utan större problem om man tar SNDn, man testar nya pinch på HP, bedrövliga rusher på SND som man inte gör vanligtvis. En av anledningarna kan vara att man känner att man har råd att göra det, man behöver inte spela för något i ligan samtidigt som man möter Tainted Minds som är ligans sämsta lag. Man går sedan och förlorar mot eUnited, detta är inte ett Rise Nation som tar detta seriöst, man väntar på turneringar och champs.

Mindfreak är det laget som antingen är enormt duktiga eller katastrofala. Det enda spelsättet man faktiskt har kunnat visa styrka genom alla turneringar är just spelsättet SND, som generellt är känd som innehåller väldigt mycket tur, samma spelsätt man använder i CS. Man hade 9-2 i snd under CWL Anaheim och har 5-5 hitills under stage 2. Eftersom snd anses vara lägre skillgap än det s.k respawnkartorna gör att de flesta lag prioriterar de sistnämnda när det gäller sin träning. Man lägger inte ner någon större kraft på dessa kartor om man jämför med de andra, man kan förlita sig på att inte förlora en respawn mot de sämre lagen och man räknar med att ha en 60-65% chans mot de sämre lagen mot SND. Denna strategi ger en öppning för de sämre lagen som Mindfreak att faktiskt rikta in sig på SND och vinna de kartorna, för att försöka få med sig en enda respawn och därmed segern av matchen. Mindfreak har enormt imponerande siffror på SND om man jämför med respawn. Rise Nation har också bra SND-statistik, dock med sin nuvarande situation i ligan, sina försök att testa nya grejer och med väldigt låg motivation för slutskedet inför stage 2 är 4.33 på att dom ska knipa en SND enormt högt.

Detta blir mitt tredje maxspel, de två första har resulterat i förlust. Vi tar en bön till spelgudarna för mitt tredje maxspel: Gud som haver mig kär, se till mitt grymma spel här, tack.

Spel: Mindfreak map2 @ 4.33

Spelstopp: 2018-07-12 20:00

Liga: CWL Pro League

Bolag: bet365

Värdering: 5/5

Alla rekar
Mindfreak map2
2018-07-12 20:00
Mindfreak - Rise Nation
5.00 u
16.7 u
Ett inlägg av
Icemanbets Icemanbets