Tjena,

Jag kan redan nu säga att det inte finns en chans att vi kommer levande ur juli månad. Vi har inte haft en röd månad i år men nu kommer den garanterat att komma. Jag har också börjat klicka lite högre odds vilket såklart gör att grafen svänger och far på ett annat sätt men i det långa loppet ska det löna sig.

Imorgon har vi en liten bombmatta ute då det finns riktigt mycket av värde. Låt oss se om det ger resultat.

--------------------------------------------

Challenger Ochsenhausen

Sven Happek vs Evgueni Chtchetinine

Spel: Sven Happek @ 2.37

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 13:10

Sven Happek är en minst sagt lustig gubbe. Tysken tenderar att förlora mot i princip alla spelare nuförtiden just utom mot defensivspelare. Det är väldigt knepigt då han taggar igång på ett helt annorlunda sätt mot tex Chtchetinine än mot spelare som spelar mer offensivt. Happek är och förblir en gåta på detta sätt. 

Han är också lite smårolig att kolla på under matcherna. I matchen mot Redjep skulle han efter ungefär halva matchen börja klaga på kroatens serve. Jag håller med om att den är på gränsfall korrekt men samtidigt är det knappt en spelare som servar regelrätt här då det inte finns riktiga domare. Det märkliga är iallafall att han väntar halvvägs in i matchen för att sedan börja klaga våldsamt. Detta är bara en av alla grejer han har för sig inne i hagen. En sevärd men oklar spelare med andra ord.

Med det sagt så är tysken duktig och smart mot defensiva spelare. Han har ett tålamod som få och vägrar att slå bort sig i onödan. Ibland kan dock det bli lite väl mycket av den varan då han faktiskt får lägen att avgöra emellanåt.

Happek har börjar turneringen riktigt dåligt och kan i värsta fall stå på 0-4 inför denna matchen. Min känsla är dock att det inte rör honom i ryggen. Som jag skrev längre upp så är det dessa matcher han brinner för och det som har varit bekommer honom inte det minsta.

Jahaja. Ett par rader om den mest omskriva spelaren i bloggen ska ni väl också få. Chtchetinine vill jag egentligen bara sätta ett stort frågetecken bakom. Jag vet verkligen inte var jag har gubben längre. Idag spelade jag honom som underdog men det känns ju ännu bättre när jag får gå emot honom som favorit. Det går inte att förklara vilken form han befinner sig i just nu då det är från match till match. En sak är iallafall klar och det är att han börjar se seg ut.

Dessa möten brukar vara rena coinflipen nuförtiden. Happek vet hur han ska spela och frågan från gång till gång är hur vitryssen svarar på det. Båda spelarna hade en tyngre dag och värdet ligger helt klart på Happek.

Jag kommer inte kolla denna matchen imorgon då jag inte orkar med ångesten som brukar uppstå. Ni andra hoppas jag sitter fastklistrade och skriker in Happek så det hörs ända till Ochsenhausen!

@tabletennisbet

Alla rekar
1
2018-07-12 13:10
Sven Happek vs Evgueni Chtchetinine
5.00 u
-5.00 u