God Kväll,

Idag small det till åt rätt håll igen. Senaste tiden har det varit lite bollar åt fel håll i jämna lägen men idag jämnade det ut sig med råge. Åtminstone två av de fyra spelen kunde gått åt helvete. Nu blev det 4/4 och det behövde verkligen juli månad för att återhämta sig en aning iallafall.

-----------------------------------------

Challenger Ochsenhausen

Petr David vs Evgueni Chtchetinine 

Spel: Chtchetinine @ 3.50

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 09:10

Dags för veckans andra Chally och vi rivstartar med en riktig underdog. Petr David har redan spelat en omgång denna veckan och är igång. Chtchetinine går in och gör sin första tävling denna veckan.

På förhand kan detta gå rent åt helvete då David kan piska på som bara den och vinna 11-5 x3. Det hoppas jag att alla har klart för sig. Kikar vi på historik från de senaste åren så är också det i Davids favör. Men det finns ändå hopp som gör att jag ser värde i denna matchen.

Petr David trummade på som bara den i första Challyn och gick rent i gruppspelet med endast fyra förlorade set. Sedan händer det som ofta just händer David. Han börjar att spänna sig i slutspelen istället för att växla upp en nivå till som hans motståndare gör. Så från att först ha slagit Ollivier ganska enkelt blev det nu istället förlust med 2-3. Kan denna förlust hänga kvar till imorgon? Jag hoppas iallafall att den kommer spela in.

Chtchetinine spelade en turnering förra veckan. Där gick han till final i ett svagt startfält. I finalen blev Duran för svår men turneringen som helhet var ett klart lyft för vitryssen. Han är som vanligt svårbedömd nu för tiden och man vet inte riktigt vad man får av honom. Samtidigt gör det att oddset känns än mer spännande då han verkligen kan leverera i sina bästa stunder. 

Senaste mötet utspelade sig 28 juni. Det mötet blev otroligt jämnt och Chtchetinine gick segrande ur avgörande set med 15-13. Även om David lär vara rejält revanschsugen så sitter nog tankarna kvar i skallen. Skulle han börja missa bollarna eller inte komma rätt in i matchen här så har Chtchetinine en riktigt bra chans. 

David måste också in och leverera direkt på morgonen här. Han brukar vara stabil då men mot en deff gäller det att vara nogrann från start till mål. För Chtchetinines del räcker det med att vara nogrann med placering och att hålla bollarna förhållandevis låga. Han kan på detta sätt lägga matchen helt i tjeckens händer och detta kan tala till vitryssens fördel. 

Min korrekta värdering på Chtchetinine är 3.00 i denna match och således är det ett rätt fint värde vi får i den tidiga matchen imorgon.

@tabletennisbet

Alla rekar
2
2018-07-11 09:10
Petr David vs Evgueni Chtchetinine
5.00 u
-5.00 u