Speltips: Clayster är revanschlysten

Förra inlägget blev en förlust, Epsilon fick en karta men var inte väldigt nära på vinsten. Kändes fortfarande som 7.00 var väldigt generöst och en annan dag är matchen en vinst, som tröst fick vi en vinst på NaVi @4.00 senare på kvällen. Jag hoppades ni var med på det senare spelet också, men nu växlar vi upp tempot och går in mot lite CoD igen!

eUnited - UNILAD

Detta måste vara en av de konstigaste oddssättningar jag sett faktiskt. Det verkar som oddssättarna inom CoD går väldigt mycket på senaste resultat, vilket inte är särskilt sunt i detta spel med väldigt varierande resultat. CoD är på en sådan låg nivå i tittarsiffror och hype som man aldrig sett förut, man sitter och spelar inför 10.000-20.000 tittare på twitch när man låg på över 10 gånger så mycket för några år sedan. Man har sett att många spelare som alltid legat i rampljuset och varit på de stora scenerna tappar när man inte är där längre, det gör att vinnande lag inte är lika hungriga för vinster längre och vi börjar se lite CS-resultat även inom CoD. Att alla lag faktiskt kan vinna mot alla lag, för de bästa lagen spelar mindre och mindre och det nya lagen som inte varit i toppen ser sin chans för att nå dit. En av dessa lag är UNILAD, man har just nu fyra spelare som de senaste fem åren inte varit något annat än medelmåttor. Man har inte utmärkt sig alls och nu sitter man och faktiskt spelar mer än andra lag och där kommer vissa resultat framåt. Man har inte gjort något avtryck första halvåret och nu fick man en fjärdeplats senast under CWL Anaheim och man blir nästan värderade lika högt som Luminosity. Det är ett lag som är relativt duktiga inviduellt, men de räcker inte långt i CoD utan rutin. Man är enormt duktiga när det går bra och man kommer in i ett flow, bryter motståndarlaget deras mönster har man ingen struktur att faktiskt vända det.

eUnited har jag spelat på en del under året och lär vara det laget jag fått minst utdelning på under året. Jag skrev en lång motivering med att Clayster alltid dyker upp med en formtopp när alla personer har glömt och räknat ut honom, fick totalfel och två veckor efter går han och eUnited och dominerar allt motstånd i gruppspelet. Nu tror jag man upprepar sin bedrift från CWL Seattle. Man kommer direkt från en besvikelse från Anaheim där man slutade på en 9-12 placering och Clayster som ofta inte är någon som blåser upp sitt lag på sociala medier och ofta endast uttrycker sig negativt har nu ändrat sin taktik inför turneringen. Clayster har sen senaste eventet uppdaterat sitt flöde att han börjat spela aktivt igen, han sitter t.om och spelar ranked play igen vilket jag inte sett förut. Han tweetar väldigt revanschsugna tweets och där känner jag inte igen Clayster senaste året. Clayster är ingen superspelare utan någon extramotivation med sig, när han blir orättvist behandlad vilket han har blivit väldigt många gånger i historien kommer han slå tillbaka värre än någonsin. Detta i kombination med att UNILAD är kraftigt övervärderade i min mening gör att detta är ett fint spel inför onsdagsmatchen.

Spel: eUnited -1,5 @ 2.50

Spelstopp: 2018-07-11 20:00

Liga: CWL Pro League

Bolag: bet365

Värdering: 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt