Hej,

Brassarna visade sig vara lite vassare igår och ingen succe att vakna upp till direkt. Desto bättre har denna dag i alla fall inlett för oss och frågan är om vi kan göra tvärtom från igår då: att också avsluta dagen bra.

Peliwo/Schnur - Leshem/Takahashi (1) @ 1.72

Turnering: Challenger Winnipeg

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 21:30

Vi förflyttar oss i land men inte i kontinent för kvällens fajt där vi stannar kvar i Nordamerika men inviger veckans lir i Kanada. En lite mindre turnering än den vi har i USA men inte så dålig ur kvalitetssyfte utan det finns en del matcher som nog kan bli bra.

Denna match känns given ur flera synhåll. Vi har hemmaspelande kanadensarna Peliwo/Schnur som vi ska backa. De båda har väl varierat en del i kvalitet men i deras bästa stunder har man faktiskt varit väldigt bra på Challenger nivå till och med. Spelat en del tillsammans också de båda nu och även om man inte har några jätteresultat att skryta med så har man ändå i alla fall en futurestitel tillsammans. Lite bättre har det gått utanför deras samarbeten men ja, en del utrymme att önska gällande deras dubbelresultat annars, det är ändå två spelare med tillräckliga vapen för att göra bra ifrån sig i spelformen.

Motståndet idag ska inte skrämma för mycket när det gäller dubbelkunskaperna. Desto mer skrämmer dom i individuell skicklighet men det är som sagt inte allt i dubbeln. Leshem har bara gjort få prestationer i spelformen under sin professionella tid och oftast är det utgångar i tidiga Challenger rundor för honom.

Takahashi likaså, gör sig bättre i singeln än i dubbeln och det känns inte heller alls som han riktigt satsar på den här spelformen heller. Har spelat väldigt lite på sistone så frågan är vart han form är. Första gången de här två spelar tillsammans så de lär ha språkliga problem och även kanske samarbetsproblem så här inledningsvis och jag tror kanadensarna kan nyttja detta på ett väldigt effektivt sätt.

Redlicki/Redlicki - Johnson/Johnson (1) @ 2.50

Turnering: Challenger Winnetka 

Spelbolag: BET365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 01:30

Vi slår till med en dubbel  i dubbelinlägget. Var inte allt för längesen vi spelade på den här matchen men då på futuresnivå också här i USA. Den matchen fick vi 1.83 på bröderna Redlicki och jag sa redan där att de borde vara små favoriter. Så då hade det varit ett ytterst stort tjänstefel att jag inte spelar dom till hela 2.5? Bara någon vecka efter. Helt galet om ni frågar mig!

Rent kvalitetsmässigt så här vi de två starkare spelarna i bröderna Redlicki. De har kompetensen och styrkan för att utmanövrera bröderna Johnson. Den här matchen gäller väldigt mycket mer än futuresmatchen senast så räkna med en hel del revanschlusta från Redlickis. Båda var halvslitna den veckan så jag tror inte på samma siffror denna gång. 2.5 är givet!

Alla rekar
1
2018-07-11 01:30
Redlicki/Redlicki - Johnson/Johnson
5.00 u
-5.00 u
1
2018-07-10 21:30
Peliwo/Schnur - Leshem/Takahashi
5.00 u
3.60 u
Ett inlägg av
Sebastian "Cirseb" Sebastian "Cirseb"