Speltips: Skevt odds mellan rutinerade herrar

God kväll,

Helvete vad kall jag är nu. Hela juli är blodröd och det känns knappt som att jag är nära att sätta ett enda spel. Även om Redjep faktiskt hotade Ollivier så hade jag inga större förhoppningar och det säger ganska mycket just nu.

Jag har faktiskt inte sett så många matcher idag. Jag har ändå ett ganska bra bild av dagen och förutsättningarna inför imorgon. Det kommer ett par spel till i spelboken inom kort.

-----------------------------------------

Challenger Ochsenhausen

Yannick Vostes vs Petr David

Spel: Petr David @ 2.50

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 10:20

Förstår inte bolagens tankar angående denna matchen. Troligtvis går de bara på de senaste mötena, som Vostes har vunnit, men det finns så mycket mer att ta del av här. Jag skulle väl sätta Vostes som minifavorit men inte mer än så. Det är alltså två gubbar som tävlar regelbundet här och då brukar vi inte få dessa utstick.

Imorgon avgörs det alltså vem som vinner veckans första Challenger. Petr David är den som har imponerat mest idag med bara två förlorade set. Vostes däremot har sett ovanligt skakig ut och bland annat bjudit på en ganska överraskande förlust mot Ollivier.

Detta kan också bli morgondagens final men då gäller det för belgaren att steppa upp ett par steg. Han har tappat set i alla matcher utom en idag och då har han mött ganska beskedligt motstånd. Han hänger också mer med huvudet än brukligt och det är inget gott tecken. Nu står ändå Vostes på 4-1 så vi kan redan nu räkna in honom till slutspelet.

Petr David fick ni en text om tidigare idag och kunde då läsa om hans stabilitet. Han har samlat ihop flest poäng av alla i år och gnuggar egentligen bara på. Han brukar få desto svårare i slutspelen då han inte kan steppa upp som övriga toppspelare.

Detta blir spelarnas första match imorgon och där ligger fördelen helt klart på Petr David. Han pulviserade Horejsi i första matchen idag och har inga problem att gå in tidigt på morgonen och spela. Vostes däremot får stora problem på morgonen då jag upplever honom som en aning stel.

Historiskt sett är dessa spelare nästan helt jämna. Lägger vi då till Davids bättre form och även att det är en morgonmatch så blir det spel direkt för mig. Ett litet frågetecken dock att Vostes har vunnit de senaste matcherna men det brukar jämna ut sig över tid.

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt