Lite otur nu senast då Luis Gomar Monio var sjuk eller hade småproblem och inte kunde göra sig själv rättvisa. Det blev förlust med 3-6 3-6 och jag inkasserade min första riktiga plump i protokollet på ett tag.

Stephan Gerritsen - Kevin Kaczynski (1) @1,61

Turnering: Nederländerna F3

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 13:00

Kevin Kaczynski är en mycket oberäkelig spelare då han ibland blixtrar till och svarar för strålande resultat. Men det börjar gå rätt många turneringar nu sedan han presterade något av värde.

8 turneringer och november förra året får vi backa tillbaka för att hitta Kaczynskis senaste poäng. Och då svarade han för en sådan där oväntad vinst genom att besegra Felipe Meligeni Rodrigues Alves lätt.

Men just nu går det väldigt tungt vilket kvalet till den här turneringen är ett bra exempel på. Först besegrades Curacuos Laurens Deelstra med 6-1 1-6 6-4. En stenhård tresetare mot en spelare som inte ens vunnit en kvalmatch til futuretouren sedan 2015.

Orankade 17 åringen Baptiste Anselmo var nästa spelare som Kaczynski besegrade i kvalet, 6-1 3-6 6-3 blev siffrorna efter en ny tuff match. I kvalfinalen väntade Javier Naser som bara vunnit 2 av 25 futurematcher om man ränknar maindraw. Där blev det åretigen en stentuff match för Kaczynski då han segrade med 6-0 6-7 7-6. 

Stephan Gerritsen har haft en lugnare väg in i turneringen då han är direktkvalificerad. Han visade bra klass för två veckor sedan då han avancerade hela vägen fram till semifinal. 

Detta efter fina segrar mot de gamla juniorstjärnarna Ryan Nijboer och Gabriel Dechamps. Och att Gerritens kan vara väldigt bra visar hans segrar mot Markus Eriksson och Takanyi Garanganga tidigare i år.

Gerritsen har varit riktigt bra i år samtidigt som Kaczynski har haft en lång formsvacka. Lägg till att Gerritson också är utvilad och fräsch inför den här matchen samtidigt som Kaczynski spelat tre tuffa och totalt nio set på två dagar. Tycker i princip allt talar för Gerritsen här.

C´mon!

Alla rekar
1
2018-07-10 13:00
Stephan Gerritsen - Kevin Kaczynski
5.00 u
3.05 u
Ett inlägg av
Pekka Pekka