Speltips: Saarland Open 2018

Äntligen bröts förbannelsen när Inigo Torre Martin tog en mycket eferlängtad och befriande seger mot Andres Fernandez Canovas med 7-5 7-5. Ultrastolpe ut i tre matcher i rad lyckades vi alltså vända med denna vinsten. Tycker vi bygger upp en ny segersvit nu och lämnar förlusterna bakom oss.

Tim Heger - Hendrik Jebens (1) @1,61

Turnering: Tyskland F6 kval

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 10:30

Tysk future på grus känns ju rent spontant som att det borde passa trubbiga Hendrik Jebens väldigt illa. Han trivs väldigt mycket bättre på snabba underlag och jag tror att bollandet i längden kommer avslöja honom.

Jebens kan stundtals vara supervass på snabba underlag, men det var nästan 1,5 år sedan han visade något där också. Det har gått utför och Jebens är i skrivande stund inte ens rankad.

För Tim Heger är det väl däremot i princip tvärtom. Bara 18 år gammal och precis i början av sin karriär. Det här kvalet började på ett strålande set då Leon Hoeveler slog tillbaka med imponernade 6-2 6-2.

Jonathan Chang och Justin Boulais är några andra spelare som Heger slagit i år. Boulais som vi kommer ihåg gjorde det så bra när vi hade pengarna på honom mot Washi Gervais.

Nej får helt enkelt känslan att grus rimmar dåligt för Jebens och med tanke på att det går utför samtidigt som Heger är på gång gör att jag tror att Heger kommer bolla bort tröga Jebens från det här.

Att spela på en med självförtroende mot en som är på väg åt andra håller är ofta ett lycket recept. Troligare att båda ska fortsätta på den inslagna banan än att trenderna bryts.

Glömde att skriva innan att Jebens innan det här kvalet hade idel förluster i år, samtliga i raka set och ingen som var rankad topp 1000 av hans motståndare. Det här ska Heger bara vinna.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt