Speltips: Open Kiroleta

Surt som fan när man först åker på en förlust med 6-7 i 3:e set och sedan matchen efter tappar en 6-4 3-1 ledning. Skillnaden mellan succé och fiasko är hårfin. Istället för all time high är det formsvacka deluxe. Några bollar hit och dit gör stora skillnader på slutresultatet. Det intressanta är att man bara reflekterar över detta när det går dåligt. Går det bra är det "normalt" att ha marginalerna på sin sida.

Mikel Aranzabal - Jorge Blanco Guadalupe (1) @4,00

Turnering: Spanien F17 kval

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 14:00

Jorge Blanco Guadalupe kommer från en resa till Zimbabwe som först gav flera fina poäng, men sedan avslutades i moll genom att han fick ge upp två matcher.

Första matchen Blanco Guadalupe fick ge upp var mot mycket begränsade Coutney John Lock då spanjoren bara var ett gem från förlust. Skada eller ej, man ska inte hamna med underläge 4-5 i 3:e set mot Lock. Matchen efter fick han också ge upp i underläge mot en orankad indier.

Ingen monsterform på ingående alltså för Blanco Guadalupe, faktum är att han aldrig varit speciellt bra. Han har tex inte tagit några atppoäng utanför Afrika sedan 2016.

Mikel Aranzabal född 2001 svarar för motståndet och trots att vi här spelar på hard som är Blanco Guadalupes favoritunderlag tror jag inte det är någon större nackdel för Aranzabel.

Aranzabal har trots att han spelar mest på grus slagit Samuel Bothwell i år på hard. Bothwell kan underför jämföras med Blanco Guadalupe skicklighetsmässigt.

Att Aranzabal är på gång visade han i sin senaste match då André Göransson pressades till en 5-7 6-7 förlust för spanjoren. Tidigare i år har Aranzabal också spelat bort Aaron Cortes Alcaraz och pressat Tukhula Jacobs till en stenhård tresetare, så kapacitet finns.

På juniortouren har Aranzabal också ångat på den senaste tiden. För en vecka sedan slog han en så bra spelare som Anton Matusevich och i april körde han över Gustav Ström med 6-4 6-1. Ström som spelmässigt är Sveriges bästa junior just nu.

Jag är tveksam till Blanco Guadalupes kapacitet och form, det i kombination med att Aranzabal just nu är på kraftig uppgång spelmässig gör att ett odds på 4,00 för vinst Aranzabal lockar något otroligt.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt