Hej,

Fortsatt fint imorse när Choi/Moon spelade väldigt bra och vann rättvist i vår match. Tog första set i en chockerande bagel men hade det lite tuffare i slutet av andra, men man tog sig samman och kunde till slut vinna med 6-0 7-6. Bra vinst och skön start på den här veckan har vi fått. Förhoppningsvis fortsätter formen även under morgondagen.

Bushamuka/Pierce - Parker/Stoute (1) @ 2

Turnering: ITF Zimbabwe F3

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 13:00

Nämen titta här! Han skriver om något annat än asiatisk tennis för en gångs skull. Äntligen!

Jag förstår att ni tålmodigt väntat på något helt annat och den som väntar på något gott, väntar ju som sagt aldrig för länge. Så nu är vi här och denna gång ska vi bege oss in i afrikansk tennis istället för asiatisk. 

Det blir en intressant match det här med en aning difusa förberedelser. Det är svårt att sätta fingret kring två spelare i varsitt par här och det gör matchen lite mer svåranalyserad än vad det annars brukar vara. 

Paret vi ska backa består i alla fall av två amerikaner i form av Bushamuka och Pierce. Bushamuka kommer från hyfsat framgångsrikt collegespel där han spelat för en bra skola och gjort rätt bra resultat ifrån sig. Har väl inte än spelat allt för mycket dubbel professionellt, men det är en fysiskt stark spelare som har en okej serve att backa upp med. Pierce däremot är ett litet större frågetecken då det är svårare att avgöra hans kapacitet men denna veckan har han varit bra, där han i singeln slog framtidslöftet Schmid i två raka. Annars var han rankad bland de 100 bästa i USA för sin ålder vilket är bra, men i jämförelse med de spelare som brukar vara med här från samma förutsättningar hamnar han lite väl långt ifrån.

Bushamuka/Pierce har varit riktigt starka den här veckan och tog en väldigt fin skalp idag mot Farren/Ianiakev i två raka set. På den här nivån och just i afrikanska turneringar så är det två rätt starka spelare så det här var absolut en stark bedrift från amerikanarna. Framför allt att man var så starka när det väl gällde i båda seten. 

Lite samma villkor för motståndet, där vi har Stoute som är bra och sen Parker som är ett stort frågetecken. Jag tycker inte den sistnämnda skrämmer alls mycket och är lite sämre individuellt jämfört med Pierce, så det är en av huvudanledningarna till spelet imorgon.

Stoute däremot kommer från sin livs vecka i singeln där han tog sig till final här i Zimbabwe och gör det bra denna vecka med. I dubbeln var han imponerande i Loughsbourough för några veckor sedan där han tog sig till en kvartsfinal i Challengers. Annars är det inte så mycket som skrämmer direkt och resultaten varierar väldigt mycket beroende på medspelare i dubbeln. Stoute ska dock inte underskattas då han är i riktigt fin form.

Stoute är lite bättre än Bushamuka men jag tycker Pierce är starkare än Parker och det är lite där spelet hänger ihop. 2 i odds känns då spelvärt även om jag tror på en jämn match. Håller man ihop som man gjorde idag så ska detta vara en riktigt bra chans att ta sig till finalen ihop denna vecka.

Alla rekar
1
2018-06-14 13:00
Bushamuka/Pierce - Parker/Stoute
5.00 u
-5.00 u
Ett inlägg av
Sebastian "Cirseb" Sebastian "Cirseb"