God dag kamrater!

Ännu en dålig kväll igår och formen är fullständigt iskall nu. Vi hade tre spel för kvällen och faktum är att alla tre spelen missade. Blue Jays var kalla mer eller mindre hela matchen efter att man fått sina chanser de första 2 inningsen men inte skapat något och man landade till slut på 0 runs. Plus att man dessutom torskade matchen i sista omgången när det var Rays tur. Sen hade vi även Mets som var totalt under isen där inte heller Mets lyckades få in en enda run och man förlorade den matchen med 2-0.

Det är en bedrift att lyckas med det, nästan. 0 runs över 3 spel. Vi lämnar det bakom oss och åker istället mot Miami en gång till där vi var och vände i tisdag. Kommer ni ihåg hur jag pratade om att Giants måste ta 3 utav 4 matcher i den serien mot Marlins på grund av Marlins ruskiga instabilitet och för att Giants ska fortsätta hänga med i toppen i deras division? Ja...det har gått lite si så där för Giants som nu förmodligen är måttligt frustrerade. Det är nämligen så att Marlins istället har tagit 3 utav 4 matcher i denna serien och Giants helt enkelt kommer att få nöja sig med en match. Nu är dock inte fallet så att vi ska spela vinnare utan jag har istället valt hits denna kvällen!

____________________________

MIA Marlins - SF Giants

Speltips: SF Giants Ö 7.5 Hits @1.74

Bolag: bet365

Värdering: 5/8 units

Spelstopp: 18:10

___________________________

Startande för MIA Marlins - 

Dan Straily, som går för en 4.08 ERA över 8 starter. Har med sig 39 innings, är noterad för 31 strikeouts och landar på en 1.49 WHIP.

Straily här får väl ändå ses som Marlins ''bästa'' pitcher nästan, i alla fall som startande trots hans siffror denna säsongen. Problemet med Straily är att han i princip i varje match aldrig klarar sig igenom 5 innings på grund av att hans pitchcount bara skenar iväg som i sin tur beror på att Straily har enormt dålig kontroll över sina kast och åker oftast upp i höga counts när han möter en som ska slå. Han släpper precis under 1 hit per inning och jag ser inte hur han skulle vara bättre än det när Giants gästar ikväll för sista gången. En faktor till en kass form som han nu sitter på är att han i sin senaste start mot självaste Padres endast gick 3.2 innings och släppte 9(!) hits. Marlins-pitchern går ikväll 5 innings och släpper 6 hits?

Nu är inte uppställninga officiellt släppta, Giants väntas dock inte ändra på något men jag läst däremot att Marlins catcher som är en av de viktigaste lirarna i laget inte minst i rollen som catcher ska hoppa över kvällens match. Det öppnar upp för att Straily gör en sämre start och ge Giants en chans till att utnyttja hans misstag. Man tryckte iväg hela 11 hits i matchen igår och trots detta förlorade man matchen på grund av bullpen som inte kunde hålla ledningen. Som jag skrev i tisdags, att få in runs är Giants sämre på - men man snittar 9 hits per match. 

               Bet365 ger oss 1.74 på att Giants går över 7.5 hits, taget!

                                             /Stefan Tirnanic

                                               @MSrekare

Alla rekar
SF Giants Ö 7.5 Hits
2018-06-14 18:10
MIA Marlins - SF Giants
5.00 u
3.70 u
Ett inlägg av
Stefan Tirnanić Stefan Tirnanić