Complexity gör en total plattmatch mot OpTic och spelen går förlorad. Jag har nu varit iväg på en liten kort semester och är nu tillbaka. Vi har en väldigt intressant situation framöver inom CS, där jag tror vi kan få en fortsatt bra statistik på mina spel. Vi går direkt in i dagens spel!

Space Soldiers - SK

SK började väldigt dåligt när man gjorde den sensationella bytet där Taco fick gå och de tog in amerikanen Stewie. Man gick från att kommunicera på endast sina modersmål portugisiska till engelska. Boltz och Coldzera har ganska grova problem med engelskan som förstör lagkommunikationen. Det visade sig under starten av laget där man radade upp katastrofresultat om och om igen. Man har förvisso blivit lite bättre under senaste tiden men man är långt ifrån gamla SK-formen, det blir svårt att nå dit i närtid. Jag tror det är en tidsfråga innan man gör spelarbyten igen, antingen om Stewie får åka alternativt att Boltz faktiskt får flytta på sig för att få upp nivån i kommunikationen.

Samtidigt har Space Soldiers som alltid floppat på LAN precis gjort en väldigt bra prestation på Dreamhack Austin. Man gick och vann över både OpTic, Heroic och Rogue i en final. Det är inga toptier-lag men stärker självförtroendet hos spelarna. Har ju varit någon form av mental spärr för laget att man inte alls kan prestera på LAN när man imponerat väldigt mycket online. Man har inte spelat någon officiell match sedan deras vinst på DH Austin och jag tror man kommer in i matchen mot SK med väldigt mycket självförtroende. Space Soldiers har alltid haft ett problem med att XANTARES har alltid presterat men har svårt att göra det själv, han behöver en andra spelare som hjälper honom och där visade verkligen Calyx att han kan ta den rollen. Oddsen ligger på 4.33 och det är för högt, min egna personliga uppfattning att oddsen generellt är för högt på underdogs i CS samtidigt som SS har bevisat nu att man faktiskt kan prestera på LAN gör att det ligger bra värde här.

Spel: Space Soldiers @ 4.33

Spelstopp: 2018-06-13 13:00

Liga: ESL One Belo

Bolag: bet365

Värdering: 2.5/5

Alla rekar
Space Soldiers
2018-06-13 13:00
SK Gaming - Space Soldiers
2.50 u
8.33 u
Ett inlägg av
Icemanbets Icemanbets
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord